Chcel by som sa spytat ci by bol velky problem vymenit origo kazetove radio v E39-ne na te s tym dispalyom 4:3 ,
co by som potreboval aby my na displayi fungovalo radio (ci sa da ktomu pripojit existujuci vechsler)a poripade TV a nejaky ten AUX.
Navi nepotrebujem .Ide hlavne o to aby fungovalo ako obycajne radio + cd (tv ,aux)a aby sa dalo ovladat s volantu
No není to tak jednoduché musíš koupit vše komplet. Monitor má pouze vstup na originál kabeláž aby fungovalo rádio musíš mít radiovej tuner a tv tak tv tuner není to tak jednoduchý.
130maxi píše:Chcel by som sa spytat ci by bol velky problem vymenit origo kazetove radio v E39-ne na te s tym dispalyom 4:3 , co by som potreboval aby my na displayi fungovalo radio (ci sa da ktomu pripojit existujuci vechsler)a poripade TV a nejaky ten AUX. Navi nepotrebujem .Ide hlavne o to aby fungovalo ako obycajne radio + cd (tv ,aux)a aby sa dalo ovladat s volantu
Taky jsem o tom uvažoval, že si tam dám obrazovku, ale co mi říkal kámoš je to dost komplikovaný. Je potřeba natáhnout kabeláž dát tam nový rádio tuner a tak. Já jsem pak ještě uvažoval otom že si nechám obrazovku jen jako "projektor" na dvd přehrávař, který byhc měl třeba u spolujezdce. A i to mi rozmluvil. Je prý lepší koupit auto s origo TV.
Já to měnil, a když máš k tomu všechno, jde to jako po másle. Zabralo to půl dne intenzivní činnosti. Mám i návod k montáži kdybys chtěl. Jinak určitě mrkni na tenhle odkaz.