Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výmena radia E39 origo kazeta na 4:3 s displayom

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
130maxi

#1 Příspěvek od 130maxi »

Chcel by som sa spytat ci by bol velky problem vymenit origo kazetove radio v E39-ne na te s tym dispalyom 4:3 ,
co by som potreboval aby my na displayi fungovalo radio (ci sa da ktomu pripojit existujuci vechsler)a poripade TV a nejaky ten AUX.
Navi nepotrebujem .Ide hlavne o to aby fungovalo ako obycajne radio + cd (tv ,aux)a aby sa dalo ovladat s volantu :wink:
Raduz

#2 Příspěvek od Raduz »

No není to tak jednoduché musíš koupit vše komplet. Monitor má pouze vstup na originál kabeláž aby fungovalo rádio musíš mít radiovej tuner a tv tak tv tuner není to tak jednoduchý.
130maxi

#3 Příspěvek od 130maxi »

Dik :wink:
nitram
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od nitram »

130maxi píše:Chcel by som sa spytat ci by bol velky problem vymenit origo kazetove radio v E39-ne na te s tym dispalyom 4:3 ,
co by som potreboval aby my na displayi fungovalo radio (ci sa da ktomu pripojit existujuci vechsler)a poripade TV a nejaky ten AUX.
Navi nepotrebujem .Ide hlavne o to aby fungovalo ako obycajne radio + cd (tv ,aux)a aby sa dalo ovladat s volantu :wink:

Taky jsem o tom uvažoval, že si tam dám obrazovku, ale co mi říkal kámoš je to dost komplikovaný. Je potřeba natáhnout kabeláž dát tam nový rádio tuner a tak. Já jsem pak ještě uvažoval otom že si nechám obrazovku jen jako "projektor" na dvd přehrávař, který byhc měl třeba u spolujezdce. A i to mi rozmluvil. Je prý lepší koupit auto s origo TV.
KamilAC

#5 Příspěvek od KamilAC »

Já to měnil, a když máš k tomu všechno, jde to jako po másle. Zabralo to půl dne intenzivní činnosti. Mám i návod k montáži kdybys chtěl. Jinak určitě mrkni na tenhle odkaz. :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=58290
Odpovědět