Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Aut.otevírání kufru na E39 touring po druhé??!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
hogi

#1 Příspěvek od hogi »

Ahoj,vím,že už se to tady řešilo,ale mám trochu jiný problém.Olej mám dolitý,dolil jsem tam ATF červený olej(dle mého soudu tam i patří,ať už podle aroma :D ,tak podle barvy a konzistence).Kufr se otevírá i zavírá automaticky."Ale" - a to je ten problém:na otevření mu musím cca 1-2cm v začátcích otevírání pomoci,poté se už zcela sám otevře i zavře.Nevím zdali to mám přisuzovat zimě a nebo koupit nějakou tu novou vzpěru?Dík za nápady!!!!!!!!!!
jurasis
Klubové ID: 775

#2 Příspěvek od jurasis »

No to je právě špatně. Nový téma není kvůli trošku jinému problému. Měl jsi to napsat do toho tématu, když to s tím souvisí, aby, když to někdo bude hledat, nevyjelo 85 témat...

Navíc...
Uvažuj se mnou: potřebuješ radu ohledně věci, která není až tak běžná. Když to napíšeš do starého tématu, většinou lidi, kteří to znají, mají, či řešili, mají nastavené upozorňování na nové příspěvky. Tím pádem si Tvůj příspěvek přečtou dřív, či někdy vůbec, protože nové téma může zapadnout klidně za pár hodin. Kdežto to upozornění dostane ten člověk třeba i za týden, měsíc... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
hogi

#3 Příspěvek od hogi »

Ok díky,jsem nováček,tak jsem to nevěděl
Odpovědět