Ahojte. Mám na e34 525TDS r.v.96 hyn na přední nápravě horní ramena. Jelikož se blíži nutná technická kontrola, potřebuji nějaké koupit. Docela se mi líbí od firmy Meyle, ale nepohrdnu i jinými (levnými:))) Zaslechl jsem také, že v německu se dají tyhle díly sehnat daleko levněji. Nevíte co je na tom pravdy? Namá tady někdo z vás nějaké slevy? Na kolik by mě vyšly obě tyhle horní ramena? Klidně pište nabídky do SZ:)) Nepohrdnu ani jetými dobrými...
Mam Meyle ale pozor maji dve verze, tak ty zesileny, maji plny silentbloky a snad i jiny cepy. Kazdopadne za nejakych 1700 nebo co to staolo..pohoda. Neber noname.
psena píše:Mam Meyle ale pozor maji dve verze, tak ty zesileny, maji plny silentbloky a snad i jiny cepy. Kazdopadne za nejakych 1700 nebo co to staolo..pohoda. Neber noname.
Právě... v autokelly sem schopnej sehnat jeden za 1100,- ale fakt to nechci příští rok měnit znovu... a ty ty meyle máš ty zesílený??
Jinak levný nebrat-stojí za kokot a za chvíli bys to měnil znova...
Ahoj. Dík za info, ael koukal sem na to a od meyle sem tam nenašel nic... jen febi a optimal... febi prý nic moc a optimal netuším... nevíš něco na meyle??