Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadni lampy Hella LED (e39) - RADA K ZAPOJENI
-
- Klubové ID: 1725
Cuss, lidi, koupil jsem zadni lampy a nevim si rady jak to zapojit tak, aby BC neblabolil o chybe na svetlech. Btw, mam jen ty 2ks svetel bez origo hella kabelaze a hlavne tech modulatoru, co se s BC umi domluvit. Slysel jsem, ze se to resi pres odpory, popripade jestli jde a kde sehant ci vyrobit neco tem modulatorum podobnyho...origo hella se daj koupit jen v sade obou dvou novych svetel.. Pocitam, ze uz to nekdo resil, tak pls poradte..dikes
- Přílohy
-
- Sada i s modulatory...
- DSC00574.jpg (92.85 KiB) Zobrazeno 600 x
-
link na popis instalace origo celého setu světel od Helly
http://www.jed55cz.wz.cz/Hella_manual_LED.pdf

http://www.jed55cz.wz.cz/Hella_manual_LED.pdf
-
- Klubové ID: 989
Jo ten je dobrej, jenon pokud máš ty moduly, ale ty je asi nemáš, že. Tak pohledej tady v 5-er. Jen dej pozor, protože ty světla jsou pro předlift a po a liší se nejen mechanicky, ale i elektrickým uspořádáním, tak abys hned neměl vypálený ty Ledky.
Admin edit:
Nekopíruj citace posledního příspěvku. Viz pravidla pro tuto sekci!
Admin edit:
Nekopíruj citace posledního příspěvku. Viz pravidla pro tuto sekci!
-
Jj, už jsem to pročetl a vyšpekuloval, že mám předface, a koupil jsem světlo na poface...tzn. jak bude krupice, tak to koupím v setu pro předfl. od Helly komplet, já jsem na elektriku levej a preferuju to origo bez bastlu. Jen mám strach, že to bude svítit míň.. Kolega má na 528i celý ten origo setík Hella a přijde mi, že by to mělo svítit víc..