Ahoj, nevíte někdo od kdy se na auta montovali plastové lišty pod dveře místo těch gumových? Bylo to od 92 ? ,nebo jen na některé modely? Objednal jsem si lišty na mou e34ku rv.94 a poslali mě úzké gumové.
Kail píše:Od polovičky roku 94 standartně (tedy po Faceliftu...),předtím jen u Mpacketu...
zhruba tak.. ten facelift se jmenoval Exclusive Edition II (ted nevim ktery z tech slov je to dulezity na tom:) )..kazdopadne priste objednavej podle cisla v ETK..
Ten Facelift v roce 92 se týkal jen V8,tedy motorů M60,je tam široká kapota a maska + zrcátka,prahy tam ale plastový stejně nejsou (tedy ani ty tvoje lišty).V polovině roku 94 (nevím přesně,myslím že 06/94,Martinéz bude vědět ) prošli kompletním velkým Faceliftem všechny motorizace,tedy široká kapota,maska,zrcátka,plastové prahy a ještě nějaká výbava v základu .
Pokud máš širokou kapotu a plastové prahy,máš komplet FL
Kail píše:Ten Facelift v roce 92 se týkal jen V8,tedy motorů M60,je tam široká kapota a maska + zrcátka,prahy tam ale plastový stejně nejsou (tedy ani ty tvoje lišty).V polovině roku 94 (nevím přesně,myslím že 06/94,Martinéz bude vědět ) prošli kompletním velkým Faceliftem všechny motorizace,tedy široká kapota,maska,zrcátka,plastové prahy a ještě nějaká výbava v základu .
Pokud máš širokou kapotu a plastové prahy,máš komplet FL
nevim sice kdy presne v 94, ale zrcatka a blinkry v blatnicich byly uz 92, ten rok byla i zmena tapecu (madla v 1 kuse, uz se neodlepuji stredy) a zmenily se i sedadla jak kuze (svy nejsou videt, kuze nadychanejsi), tak hadr (u zakladu kozenka pryc a vse velur)..
Tak to jsem po faceliftu,mam i ty prahy. A nevite někdo kde koupím ty plastové? Všude mají jenom gumu. Mám taky origo zimní litá kola-prý se to dalo koupit za příplatek.Našel jsem to v katalogu,ale nevím co jena nich zimního? To jsou z jiného materiálu aby jim sůl nic neudělala?
Já bych řekl, že to byla příplatoková výbava, myslím, že je to normálně M-Packet pro e34. Soudím podle toho, že to všechny rozhodně E34 nemaj ( je méně těch, co to maj ) ani po roce 94,...
Strosek píše:Já bych řekl, že to byla příplatoková výbava, myslím, že je to normálně M-Packet pro e34. Soudím podle toho, že to všechny rozhodně E34 nemaj ( je méně těch, co to maj ) ani po roce 94,...
Po roce 94 to MUSÍ mít každá,pokud ne,je to nějakej bastl nebo je prostě někdo z jinýho důvodu sundal...Součástí Faceliftu v roce 94 sou plastové prahy,tím jsem si jist na 99,99999999%
Jinak k těm zrcátkům,před FL sou podobný jako na e30,e32,po FL sou už stejný jako na e36,e38,e39...
tak to se nechci hádat ale mám auto e34 pozor ale kombajn,do provozu 9/95 a rok v. 7/95 dle vinka a plastové prahy tam nejsou!Ani památka po nich.jak tam jsou uchycený když tam teda jsou?Díky Roman
1Roumen píše:tak to se nechci hádat ale mám auto e34 pozor ale kombajn,do provozu 9/95 a rok v. 7/95 dle vinka a plastové prahy tam nejsou!Ani památka po nich.jak tam jsou uchycený když tam teda jsou?Díky Roman
A širokou kapotu máš?Jestli ono to třeba není jen postavený na papírech z 95 ,ale nechci tě strašit
PIRKRB píše:jo a jeste nevite jak je to s tema listama na strese u kombajnu...nemam je tam ,da se to tam nejak pridelat?
Ne,ty se dodělat nedají - e34ky je mají zapuštěny ve střeše,a když tam nejsou,tak prostě nejsou...Bys musel řezat do střechy,nebo sehnat střechu celou jinou