Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39-praskání při jízdě-kloub na kardance?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pablo27

#1 Příspěvek od pablo27 »

Zdravím všechny mám E39 520i a potřeboval bych radu.Včera cestou do práce po dálnici se mi najednou zdálo,že auto začalo hučet a když jsem sjel z dálnice tak mi trošku zapraskalo někde pod řadičkou. Cestou z práce při zahřátem autě to začalo znova,ale praskání už bylo hodně časté a vypadalo to jako,že se auto musí rozpadnout.Jel jsem hned do servisu kde řekli po vyndání kardanu,že to je asišpatnej ten poslední kloub na kardance(kde už je napojená na diferenciál).Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti. Díky moc!
pablo27

#2 Příspěvek od pablo27 »

Prosííím poraďte. :cry:
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bajzik »

Těžko ti poradit, nevím co by jsi chtěl slyšet. Dej to do normálního servisu kde ti řeknou co to mu je a ne něco ASI. jestli to je závislé na rychlosti tak skontrolovat uložení kardanu hardy-spojku atd. je toho asi milion, taky muže být na odchodu diferenciál, rozhodně bych s tím nejezdil protože jestli je to diff taky by se to mohlo někde v zatáčce prodražit.
Převodkovka , poloosy.. :idea:
pablo27

#4 Příspěvek od pablo27 »

Díky za dopověď. Jen pro upřesnění,to ťukání to dělá jen při zahřátém motoru,když je to studený tak jenom při rozjezdu a pak je chvíli ticho. Když to v to servisu kontrolovali tak při otáčení zadního kola cvakalo zhruba někde u kardanu.
Odpovědět