Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cidlo teplomeru a vypinani radia
Cau chlapy potrebuju poradit kde se nachazi a kde koupit cidlo venkovni teploty na E39 r.v. 2000, na palubce mi to porad ukazuje -40 coz neni to prave orechove.A jeste jeden dotaz mam origo navigaci 4:3 a cas od casu se mi vypne zvuk, obraz hraje ale zvuk ne a pak se to samo da dohromady.Nevite nekdo co stim muze byt??Napadl me blbej kontakt ale nevim kde.
-
- Klubové ID: 870
http://bmwfans.info/original/E39/Lim/53 ... l-65_0279/
To je to teplotní čidlo, číslo je dole v tabulce. Bejt tebou bych koupil spíš nový, tuhle teplotu ti to píše buď pokud tam není a nebo pokud je vadný. K tomu rádiu-mám v autě to stejný, rádio mi běhá normálně ale TV, vždy když má špatný signál tak místo šumění to samo spustí funkci MUTE a až se signál vylepší tak to opět pustí zvuk. Nevím teda jestli to tak má bejt, ale tak to mám já.
To je to teplotní čidlo, číslo je dole v tabulce. Bejt tebou bych koupil spíš nový, tuhle teplotu ti to píše buď pokud tam není a nebo pokud je vadný. K tomu rádiu-mám v autě to stejný, rádio mi běhá normálně ale TV, vždy když má špatný signál tak místo šumění to samo spustí funkci MUTE a až se signál vylepší tak to opět pustí zvuk. Nevím teda jestli to tak má bejt, ale tak to mám já.
-
- Kontaktovat uživatele:
rádio, konektor u zesilovače či co to je je v kufruPeasy píše:Cau chlapy potrebuju poradit kde se nachazi a kde koupit cidlo venkovni teploty na E39 r.v. 2000, na palubce mi to porad ukazuje -40 coz neni to prave orechove.A jeste jeden dotaz mam origo navigaci 4:3 a cas od casu se mi vypne zvuk, obraz hraje ale zvuk ne a pak se to samo da dohromady.Nevite nekdo co stim muze byt??Napadl me blbej kontakt ale nevim kde.
Kdyby se ti zdálo že chtěj za origo senzor pálku,tak si kup teplotní čidlo v krámě z elektronikou.Číslo přesně nevím,ale cena je tak do 30kč.Někde to tady na foru napsane určitě bude. Tá funkce mute je myslím u každé tv,tak napiš jestli se to vypína u tv,nebo u přehrávaní cd,nebo tak.Peasy píše:Cau chlapy potrebuju poradit kde se nachazi a kde koupit cidlo venkovni teploty na E39 r.v. 2000, na palubce mi to porad ukazuje -40 coz neni to prave orechove.A jeste jeden dotaz mam origo navigaci 4:3 a cas od casu se mi vypne zvuk, obraz hraje ale zvuk ne a pak se to samo da dohromady.Nevite nekdo co stim muze byt??Napadl me blbej kontakt ale nevim kde.

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
libovka píše:Čidlo je PP rohu nárazníku ze spodu.

Ty potřebuješ tepelné čidlo se žlutým konektorem umístěné za přední mlhovkou na spolujezdcově straně v náfuku k brzdám. Dá se nahradit termistorem / tepelným čidlem K164NK004,7 kOhm, kod v GME (http://www.gme.sk): 118-009 a BC ukazuje přesně na 0,5 stupně.
No ono s tim radiem je to tak ze se mi vypne vsechno jak radio,CD tak i TV obraz na TV a i BC frci ale zvuk ne!!!S tim cidlem sem se dival pod ten predni levej nafuk ale tam nic neni, jedine co sem zjistil tak ze na te prave strane pod mlhovkou mam jen dva draty a to cidlo tam chybi!!!Ale kde ho koupit jestli v Renocaru??
-
- Klubové ID: 775
starML píše:libovka píše:Čidlo je PP rohu nárazníku ze spodu.Vpravo před spolujezdcem v náfuku k brzdám je čidlo řídící vyhřívání zrcátek, ostřikovačů, zámků …. .
Ty potřebuješ tepelné čidlo se žlutým konektorem umístěné za přední mlhovkou na řidičově straně v náfuku k brzdám. Dá se nahradit termistorem / tepelným čidlem K164NK004,7 kOhm, kod v GME (http://www.gme.sk): 118-009 a BC ukazuje přesně na 0,5 stupně.

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
Peasy píše:A kde ten transmitor sezenu???
No mam i nemam mam tam jenom kousicek te anteny ale jinak je prilepena na skle!!

Ani nevím, jak mají anténu sedany

.
.
.
-
To právě bylo myšleno tak, že když nevíš, co to termistor je, tak je zbytečný to vysvětlovat. Běž koupit origo čidlo do Renocaru (myslím kolem litru, navíc, kdybys byl členem, tak máš slevu) a nacvakni ho tam (cca 3 minuty i na ulici) a hotovo. Jen se nediv, že to bude ukazovat správně až druhej den. Je tam schválně zpoždění...Peasy píše: No tak teda termistor, tam kluci psali
.
.
.