Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
PREVODOVKA E39 530D
hmm.. nejak mi skubala prevodovka... precejenom uz auto ma najeto 200000 tak jsem premyslel jestli by nebylo zahodno vymenit olej.. buh vi kdo to kdy delal.. tak jsem koupil filtr a olej a pustil jsem se do toho i kdyz jsem neveril ze rozdil bude nejakej extremni.. pri razeni to totiz vzdycky poskocilo jak terenkoza.. no proste jsem ho vymenil i s filtrem je to prace na pohodicku kdyby to chtel nekdo udelat tak no problem.. vsechno jsem slozil vyrazil jsem a nestihal jsem se divit.. to auto radilo jak novy.... proste parada.. ale uz jsem najel asi 2-3000km a zacina to zase skubat.. je fakt ze kdyz jsem ten olej vypoustel tak byl cernej ostravskej domorodec.. vzhledem k tomu ze je napln 10 litru a pri vymene se vymeni neco kolem 5-6 litru tak me napadlo jestli to neni potreba vymenit jeste jednou kdyz tam zbyly 4 litry te cernoty.. nema s tim nekdo zkusenost?? jestli ne tak to vymenim znovu a uvidim..
-
- Klubové ID: 775
Ale čte to, jen se mu to nechce znovu vypisovat, když už to tady je a jen Tobě se nechce hledat...mira333 píše:no jasan.. vidim ze to asi nectete nebo nemate ani potuchu.. takze olej z prevodovky nejde vypustit vsechen vytece tak 6 litru a jak se doplnuje olej taky vim.... ale ja se ptal na neco uplne jinyho..
A olej jde z toho všechen, jsou na to přípravky... Průplach bych taky určitě udělal...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.