Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

PREVODOVKA E39 530D

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mira333

#1 Příspěvek od mira333 »

hmm.. nejak mi skubala prevodovka... precejenom uz auto ma najeto 200000 tak jsem premyslel jestli by nebylo zahodno vymenit olej.. buh vi kdo to kdy delal.. tak jsem koupil filtr a olej a pustil jsem se do toho i kdyz jsem neveril ze rozdil bude nejakej extremni.. pri razeni to totiz vzdycky poskocilo jak terenkoza.. no proste jsem ho vymenil i s filtrem je to prace na pohodicku kdyby to chtel nekdo udelat tak no problem.. vsechno jsem slozil vyrazil jsem a nestihal jsem se divit.. to auto radilo jak novy.... proste parada.. ale uz jsem najel asi 2-3000km a zacina to zase skubat.. je fakt ze kdyz jsem ten olej vypoustel tak byl cernej ostravskej domorodec.. vzhledem k tomu ze je napln 10 litru a pri vymene se vymeni neco kolem 5-6 litru tak me napadlo jestli to neni potreba vymenit jeste jednou kdyz tam zbyly 4 litry te cernoty.. nema s tim nekdo zkusenost?? jestli ne tak to vymenim znovu a uvidim..
Marten
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marten »

Už nebudu nic psát, je to tu stejně všechno 5x popsaný.
libovka

#3 Příspěvek od libovka »

Hlavně ten olej se plní pri nastartovaném motoru.Pokud pohledáš tak je tady toho popsanýho o automatech mraky.
mira333

#4 Příspěvek od mira333 »

no jasan.. vidim ze to asi nectete nebo nemate ani potuchu.. takze olej z prevodovky nejde vypustit vsechen vytece tak 6 litru a jak se doplnuje olej taky vim.... ale ja se ptal na neco uplne jinyho..
jurasis
Klubové ID: 775

#5 Příspěvek od jurasis »

mira333 píše:no jasan.. vidim ze to asi nectete nebo nemate ani potuchu.. takze olej z prevodovky nejde vypustit vsechen vytece tak 6 litru a jak se doplnuje olej taky vim.... ale ja se ptal na neco uplne jinyho..
Ale čte to, jen se mu to nechce znovu vypisovat, když už to tady je a jen Tobě se nechce hledat...
A olej jde z toho všechen, jsou na to přípravky... Průplach bych taky určitě udělal...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Odpovědět