Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Topení E34 tds

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
sominek
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od sominek »

kluci poraďte někdo...
ventilátor mi vydává divnej zvuk - jako by si měl míchat ledový krusty...
možná uhlíky ale JAK se dostanu k ventilátoru??? stačí někde zespod palubovky nebo ju musím rozebrat???
DÍKY
Kail

#2 Příspěvek od Kail »

No buď musíš palubku celou vyndat :) ,což je extra pakárna a oprcávka,nebo to prý jde i zepředu,pod čelním oknem je plech kterej se vyšroubuje a je vidět dekl ventilátoru - to by měla být o něco menší oprcávka,ale pořád obrovská...Osobně jsem ventilátor ještě nevyndaval (ale taky mně to čeká...),zato jsem měnil táhla stěračů a stačilo mi :x :wink:
vilejs

#3 Příspěvek od vilejs »

vyndat nadobku na chl.kvapalinu,odstranit susplech za ni, odcvaknout plastovou krabici ventilatoru a pak vyndat ventilator.drzi jen na plechove spone.jinak to hrkani je vysuchane lozisko.da se to opravit za 0,5,- staci tam narvat kus medeneho plisku a promazat.
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

sominek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sominek »

vilejs píše:vyndat nadobku na chl.kvapalinu,odstranit susplech za ni, odcvaknout plastovou krabici ventilatoru a pak vyndat ventilator.drzi jen na plechove spone.jinak to hrkani je vysuchane lozisko.da se to opravit za 0,5,- staci tam narvat kus medeneho plisku a promazat.

dík moc... o víkendu musím na to skočit protože to je hrůza...
tds

#6 Příspěvek od tds »

možná tam bude jenom nějakej bordel o které to oběžné kolo drhne.není to žádná hrůza práce tak na 2h (montáž-demontáž)
Odpovědět