V neděli jsem se vrátil z minisrazu v Děčíně, zamknu auto centrálem přes zámek kufru - předevčírem příjdu k autu a chci ho odemknout také přes zámek kufru a nic, otevřu jen kufr ale centrál je mrtvej. Auto musím odemykat přes zámek kufru proto, že předchozí majitel byl hovado a pro mě z nepochopitelného důvodu přes kliky dveří a zámky nalepil karbonovou fólii. Bohužel, dnes jsem zjitil že pod tou karbonovou fólií jsou zámky zalité nějakou pryskyřicí, takže majitel byl hovado na druhou a já mám teď poškrábané obě kliky, protože jsem se nasranej snažil ten nesmysl odstranit a vyrejpat. Výsledek je takový, že se dostanu jen do kufru, fintu s nadzvednutím kliky dveří do poloviny a odemknutí nemůžu použít, protože klíč nemám kam strčit a dálkový centrál nemám, protože jsem lempl a nedokázal jsem si vybrat dálku s ovladačem, který by mi vyhovoval (většina vypadá jako z čínské tržnice) a možná mi odemykání přes kufr zatím vyhovovalo (stejně nejdříve naložím/vyložím nákup/zavazadla takže kufr otvírám/zavírám jako první nebo poslední dveře).
Věděl by tedy někdo, jak se nedestruktivně dostat do auta, když:
1) zadní sedačky v mé e34 nejdou složit
2) je jen jedna díra, kam ho můžu strčit (klíč do kufru

)
na e30.cz někdo psal, že mu uhnily dráty na zámku, co vedou k centrálu, ale jednalo se o zámek na dveřích a e30tku. Je možné, že se to stalo se zámkem kufru a na e34 ?
Díky za jakoukoliv radu