Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Voda nekde pod prednim sklem
-
- Klubové ID: 2205
Zdravim!!Auto stoji zatim veku a dost prselo.. V zatackach je slyset,jak se mi prelejva voda nekde jakoby pod prednim sklem.Zkousel jsem to najit,ale neuspel.Do auta netece,nevim kde to hledat,jestli neni ucpana nejaka odtokova hadicka..Sklo bylo meneny,delalo to nejaky prase,tak je mozny,ze tam nekam zatejka,kde to neni videt.Je to 525d-2002,kombajn.Moc diky za kazdou radu,uz mi z toho akvarka jebe...
-
Díky moc za odpovedi,ale ja šíbr nemam.A ta voda je natekla nekde jakoby pod oknem,je slyset jak se prelejva v zatackach z jedny strany na druhou...Musi tam byt nejaka dutina,nebo co,ktera se naplnila vodou.Tak bych potreboval vedet,jestli tam neco takoveho neni a jestli to nema nejake odtoky,ktere jsou pripadne ucpane..
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
[quote="telda"]Díky moc za odpovedi,ale ja šíbr nemam.A ta voda je natekla nekde jakoby pod oknem,je slyset jak se prelejva v zatackach z jedny strany na druhou...Musi tam byt nejaka dutina,nebo co,ktera se naplnila vodou.Tak bych potreboval vedet,jestli tam neco takoveho neni a jestli to nema nejake odtoky,ktere jsou pripadne ucpane..[/quote]
Tak to slyším poprvé, takovýto problém že se přelejvá voda...
Ale vzpoměl jsem si na jeden případ, kdy k mému známému do servisu přijel chlap s "Vochcávkou" a přinesl mu klíče od auta do dílny s tím, ať si jej (mechanik) přeparkuje, že běží motor. Známý na to: "tys tam nechal v autě druhé klíče???" A ten chlápek: "ne, já je vyndal ze zapalování a motor stále běží!" V tom mechanik málem vysral čápa... Šel k autu, otevřel kastlík a vychrstla na něj voda. A motor v ten moment chcípnul.
Samozřejmě ti nic takového nepřeji, ale i tokovouto kuriozitu může způsobit netěsnost čelního skla.
Tak to slyším poprvé, takovýto problém že se přelejvá voda...
Ale vzpoměl jsem si na jeden případ, kdy k mému známému do servisu přijel chlap s "Vochcávkou" a přinesl mu klíče od auta do dílny s tím, ať si jej (mechanik) přeparkuje, že běží motor. Známý na to: "tys tam nechal v autě druhé klíče???" A ten chlápek: "ne, já je vyndal ze zapalování a motor stále běží!" V tom mechanik málem vysral čápa... Šel k autu, otevřel kastlík a vychrstla na něj voda. A motor v ten moment chcípnul.
Samozřejmě ti nic takového nepřeji, ale i tokovouto kuriozitu může způsobit netěsnost čelního skla.
-
No právě!!Taky mam prdel ztazenou straccccchy!!Je mi jasny,ze jestli zatece nekam do elektroniky,tak se z toho zuju..Kolem skla skutecne teklo,sice jen trochu,ale sundal jsem tapec kolem okna a jel za manikem,co ma firmu autosklo a nechal to pretesnit.Nez jsem to druhy den zadekloval,tek jsem to zkusil a voda chcala vesele dal,jen na vic mistech.Tak jsem vzal aquafix,prejel to a je pokoj.Auto je v garazi,takze to sploucha min a min,ale stejne me s..,ze jsem neprisel na to,kde to je a rozdelavat palubku se mi fakt nechce.