Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vylomený zámek

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
alesjungmann

#1 Příspěvek od alesjungmann »

Tak mi asi před hodinou někdo zkoušel vylomit zámek, dokonce drze u auta zaparkovaného asi 100m od policejního ředitelství, výsledkem je zničený zámek- nedostanu do něj klíč. Moje E39 má centrál a pouze jeden zámek na klíč, raději ho vyměním, abych se do něj dostal když odejde baterka :-/

Stalo se to někomu? Dá se někde zámek objednat samostatně ke klíčům nebo se musí objednat celá sada?
Tashiro

#2 Příspěvek od Tashiro »

alesjungmann píše:Tak mi asi před hodinou někdo zkoušel vylomit zámek, dokonce drze u auta zaparkovaného asi 100m od policejního ředitelství, výsledkem je zničený zámek- nedostanu do něj klíč. Moje E39 má centrál a pouze jeden zámek na klíč, raději ho vyměním, abych se do něj dostal když odejde baterka :-/

Stalo se to někomu? Dá se někde zámek objednat samostatně ke klíčům nebo se musí objednat celá sada?
Pokud máš ke klíči kod, udělají ti kopii v BMW, není problém. Mě se to stalo kdysi taky a riskl jsem odpojení a zámky vylil tekutým kovem, páč se mi nechtělo dávat nový, aby mi je zase nějakej zmrd nevyštípal.

Myslím, že by ti mohli umět udělat i zámek... kolik to stojí nevím.
alesjungmann

#3 Příspěvek od alesjungmann »

Přemýšlím, jak sem nasraný, že to taky zalepím. Ale jednou mi odešla baterka, to se do auta pak nedostanu :roll:
wEnC
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od wEnC »

si nech někde nárazníkem schovanej drát od + a kdyby klekla baterka ta stačí napojit náhradní zdroj a odemčít.
Odpovědět