Tak jsem se odpoledne převlíknul do montérek, vytáhnul sadu zimáků a jal se je dát na auto. Nechal jsem si je z bývalé E34, kterou jsem na jaře prodal.
Jaké bylo mé šokující zjištění, když jsem sundal letní kolo a snažil se nasadit zimní. "Proč to nejde???", říkám si... Do hajzlu, střed má jinej rozměr.
Tak to jsem prokaučoval!!! Nezbývá mi, než shánět narychlo než napadne to bílý svinstvo, nějakou sadu zimáků.
Můžete mi to někdo potvrdit, ty rozměry středů u E34 a E39? Ta 39. má podle mých měření průměr 74mm a E34 71mm (možná 72mm). Je to tak??? Pls!!!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozměr disků kol (průměr středu) E34 vs. E39
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
Stáčet je nebudu. Jsou to odlehčený alu disky (vypadají jako plecháče) a prodám je s gumama (195/65 R15 - 4mm) a origo poklicema. Už jsem našel pár inzerátů tady kousek za hranicema - komplet kola origo na e39. A všechny do 200,-€. A s pěknýma gumama (205/65 R15 - 8mm).
Tak mi odpadne starost s koupí nových gum. Všechno z jedný vody na čisto a za pár korun.
Tak mi odpadne starost s koupí nových gum. Všechno z jedný vody na čisto a za pár korun.