Chtěl bych do konce roku prodat svou e34 M20 2.5i r.89 , ale nevim za kolik.... (cca 20-30tis), používal jsem ho na práci(tahání vleku) a blbnutí, je to soc. edition bez BC, lak nic moc, oděreky od kamínků a krúp, škrábance(levý blatník [ten je už po FL, pravý ne], rohy nárazníků) (s parkováním si hlavu nelámu, parkuju všude kde se dá a plno lidem se to nelíbí), prává strana je lehce zvlněná(předešlý majitel nezvládl pod vlivem projet kruhák), jinak rez kolem nádrže(vybrousil jsem, vykitoval, ale už nenastříkal, tak to zas začalo kvést), povozek je komplet death......(auto bylo je snížené), vnitřek vypadá skvěle(na soc výbavu) až na 2 věci, sedačku řidiče(která je potrhaná na prdely) a malé prasklinky na přístrojovce u spolujezdce. Auto má tažné zařízení, na fotkách je ještě pravá přední mřížka(u světel) jiná než levá, ale už jsem dal stejný(bez sklopení[stejné jak levá])........na fotkách chybý ještě lišta pravých předních dveří, která už tam je také....... auto bych chtěl prodat bez tichto kol(patří a chci je na e39), ale mám orginální 15tky, které tam patří(stil nevím)
Edit1: doplňuji že auto je nekuřácké a popelník ani zapalovač nebyl NIKDY použit
pár fotek......(jsou starší, momentálně nejsem doma)
http://www.uschovna.cz/vyzvednout1.php/ ... 02516e0572
Díky za doporučení ceny, nebo porazení, kde by mi to rozumně ocenili, děkuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady