Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Repro e39
Cus nevim jestli jsi uz to vykutil, ale doporucoval bych dt jianci radio. znacku uz si vyber sam ale doporucoval bych ALPINE, mam dvd s vyjizdecim monitorem a parada  jinak misto origo 13tek mam 13tky od alpine a vzadu v plate mam 4 kostky od VIBE a dve 13tky alpine misto tech origo....ty male 13tky mam zivene zesakem ALPINE a ty 4 kostky ZEsakm SINUS LIVE, radio nezivi nic a jede krasne
 jinak misto origo 13tek mam 13tky od alpine a vzadu v plate mam 4 kostky od VIBE a dve 13tky alpine misto tech origo....ty male 13tky mam zivene zesakem ALPINE a ty 4 kostky ZEsakm SINUS LIVE, radio nezivi nic a jede krasne  jinak hudba mne vysla ze vsim vsudy na 45000
 jinak hudba mne vysla ze vsim vsudy na 45000  sice balik ale hraje to masakralne .-) sub. nepotrebujes a u E39 sedan je zbytecny kvuli tomu plechi za sedackami,
 sice balik ale hraje to masakralne .-) sub. nepotrebujes a u E39 sedan je zbytecny kvuli tomu plechi za sedackami,  jiank jestli mas zajem o blizsi info jak vyutit hudbu do e39 sedan tak mi napis SZ
 jiank jestli mas zajem o blizsi info jak vyutit hudbu do e39 sedan tak mi napis SZ  rad poradim
 rad poradim 

jinak misto origo 13tek mam 13tky od alpine a vzadu v plate mam 4 kostky od VIBE a dve 13tky alpine misto tech origo....ty male 13tky mam zivene zesakem ALPINE a ty 4 kostky ZEsakm SINUS LIVE, radio nezivi nic a jede krasne
 jinak misto origo 13tek mam 13tky od alpine a vzadu v plate mam 4 kostky od VIBE a dve 13tky alpine misto tech origo....ty male 13tky mam zivene zesakem ALPINE a ty 4 kostky ZEsakm SINUS LIVE, radio nezivi nic a jede krasne  jinak hudba mne vysla ze vsim vsudy na 45000
 jinak hudba mne vysla ze vsim vsudy na 45000  sice balik ale hraje to masakralne .-) sub. nepotrebujes a u E39 sedan je zbytecny kvuli tomu plechi za sedackami,
 sice balik ale hraje to masakralne .-) sub. nepotrebujes a u E39 sedan je zbytecny kvuli tomu plechi za sedackami,  jiank jestli mas zajem o blizsi info jak vyutit hudbu do e39 sedan tak mi napis SZ
 jiank jestli mas zajem o blizsi info jak vyutit hudbu do e39 sedan tak mi napis SZ  rad poradim
 rad poradim 
Tak jestli mas touringa jak ctu ten text co mas u sebe napsany tak se nedivim ze ten sub neco zahraje ale v sedanu nezahraje nic, ptz ten kus oceli co je za zadnima sedacka mu to neumozni, ten sub, muze hrat jak strelny ale ty ho neuslis tak jak by si mel, v touringu to je neco jineho. tam mu nebrani nic takze pohodaWhizkyn píše:Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.
 rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr
 rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr 
Nejake pecka ovaly nebo kostky do plata a pohoda

- 
				Whizkyn
- Kontaktovat uživatele:
Hele v sedanu jsou dvě koje na sv. když je tam dáš tak to bude hrát super a nezasereš si misto v kufru! vííš?2plac píše:Tak jestli mas touringa jak ctu ten text co mas u sebe napsany tak se nedivim ze ten sub neco zahraje ale v sedanu nezahraje nic, ptz ten kus oceli co je za zadnima sedacka mu to neumozni, ten sub, muze hrat jak strelny ale ty ho neuslis tak jak by si mel, v touringu to je neco jineho. tam mu nebrani nic takze pohodaWhizkyn píše:Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr
Nevim nekutil jsem, ale ozhodne ten sub, v tom sedanu nezahraje to co dokaze nebo spsie neucitis to tak jak by si mel treba golfa nebo audi a3 atd....a to j skodaWhizkyn píše:Hele v sedanu jsou dvě koje na sv. když je tam dáš tak to bude hrát super a nezasereš si misto v kufru! vííš?2plac píše:Tak jestli mas touringa jak ctu ten text co mas u sebe napsany tak se nedivim ze ten sub neco zahraje ale v sedanu nezahraje nic, ptz ten kus oceli co je za zadnima sedacka mu to neumozni, ten sub, muze hrat jak strelny ale ty ho neuslis tak jak by si mel, v touringu to je neco jineho. tam mu nebrani nic takze pohodaWhizkyn píše:Ahoj já jsem vyhodil starý cd a multifunkční panel a dal tam rádio s usb, repro alpine předek i zadek a do kufru malej aktiv sw od Focal. a hraje to super, nebylo to ani tak drahý, takže v poho.rozhodne bych do seanu sub nedaval, je uplne zbytecny a zaseres si kufr
 jiank bych ho tam dal ale y 4 kostky od VIBE mi to bohate vynahradi, hrajou krasne
 jiank bych ho tam dal ale y 4 kostky od VIBE mi to bohate vynahradi, hrajou krasne- 
				brumlae34
- Klubové ID: 1853
Tak foto mám pouze v mobilu, na přání pošlu mms. Označení toho sub je: PIONEER TS-WX50A , http://www.2net.cz/reference/elektro/repro.htm