Strosek píše:A jak ten siláč vytáhneš - nahřátím, jo ? A co se nahřívá ? Jen nápravnice, nebo jen guma, nebo obje najednou.
Čím se to má nehřejvat ? Stačí horkovzdušnej fen ?
libovka píše:To je na dlouhé povídání.Ale jak říkám stačí přemejšlet.Dělal jsem to stokrát na E30,E34,E39 tak vím o čem mluvím.Nikdo mi neradil nikoho jsem se neptal.Dělal jsem to na zemi v garáži.
to strosek:máš na mě číslo tak zavolej a já ti to budu vyprávět.
No jo, místo třech vět co se nahřejvá, čím se to nahřejvá - tuny omáčky - dělal jsi to 100x, tak víš o čem píšeš,...
Takový rady jsou k hovnu - promiň. To nejsou rady, to je hecování.
Je mi jasný, že ti leží v žaludku to jak jsem ti volal ohledně toho neorigo centrálu - to bylo taky - dělal jsi to 50x, je to jednoduchý...
Jo dost jsi mi toho po telefonu řekl - díky a už se nezlob, že jsem si to k tobě nepřijel nechat nainstalovat, po tom co jsem tě otravoval dotazováním se po telefonu - cca 10 minut hovoru. Chtěl jsi 1000,- a říkal jsi, že to bude trvat třeba celej den. Já jsem si pozval kamaráda, ten mi to za cca 30 minut našel a já si to už pak zapojil - on nic za pomoc nechtěl. Pomohl mi, nemusel jsem nikam jezdit. Trvalo to celkem 40 minut. Stejně jsem mu samozřejmě něco dal ( nemám všechno za děkuju - zas tak vychcanej nejsem )- ale nebylo to minimálně 1000,- + projetej benzín a celej den v prdeli.
Tak ještě jednou promiň, že jsem se na tebe obrátil, otravoval jsem tě a nakonec jsi z toho nic neměl.

Už se to nikdy nebude opakovat.
Poslední věc - pomož mu to udělat - určitě bude rád - a nějakou korunu za hodinu a půl ti taky určitě dá.

To je nápad.
Jo jo, "šetři a nebudeš závidět" - zas přibudou nějaký korunky do prasátka na novou X5

.