Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ASC?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pitbulls

#1 Příspěvek od pitbulls »

Chci se zeptat na ASC. Když na přístrojovce zmáčknu tlačítko tak se mi na přístrojovce objeví šipka v trojúhelníku s šipkou dokola (asi protiprokluz že). Je lepší když svítí nebo když nesvítí na přístrojovce. Můžu to vypínat a zapínat sám? Co to má za funkci a jak je to nejlepší, aby to svítilo na přístrojovce nebo ne?POradí někdo?
my_dudesty
Klubové ID: 1403

#2 Příspěvek od my_dudesty »

Jj, je to kontrola trakce. Nechávej to tak, aby ti to na přístrojovce nesvítilo, to znamená, že je ASC zapnuté a když zkusíš zahrabat, tak bude ta kontrolka blikat. Když to svítí pořád, tak je to vypnuté. Pokud zrovna někde nehodláš driftovat, tak to asi nemá smysl vypínat..
Helldiver

#3 Příspěvek od Helldiver »

Ked sa chces ostrejsie previezt tak to tiez neni odveci vypnut, inac ti to v ostrych zatackach a vracakoch znacne spomaluje auto, hlavne ked mas samosvor. Na rychlu jazdu v na primeranie (nie prudko) zatocenej ceste to nema az taky engativny vplyv a moc pomalsi nie si, je to celkom benevolentny system...
pitbulls

#4 Příspěvek od pitbulls »

Díky kluci a ještě jeden dotaz asi 2x se mi stalo, že se ta kontrolka rozsvítila a zároveň i kontrolka na ABS co to znamená?
libovka

#5 Příspěvek od libovka »

pitbulls píše:Díky kluci a ještě jeden dotaz asi 2x se mi stalo, že se ta kontrolka rozsvítila a zároveň i kontrolka na ABS co to znamená?
To znamená že je někde nějaká chyba.Třeba špinavé nebo umírající čidlo.
Tashiro

#6 Příspěvek od Tashiro »

pitbulls píše:Díky kluci a ještě jeden dotaz asi 2x se mi stalo, že se ta kontrolka rozsvítila a zároveň i kontrolka na ABS co to znamená?
Že jedeš zrovna jako prase ... :lol:
Odpovědět