Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
EL.OVLÁDÁNÍ SEDAČEK E39
-
Zdar,mám to samé co ty.Staré sedadla jsem měl v manuálu s výhřevem a měnil jsem je za M5. Kamoš mi natáhl elektriku někde od hlavního přívodu na zapalovač a sedadla zapojil. Fungují posuvy i dofuk sedaček,ale stále nemám dořešen výhřev sedaček protože prej na to potřebuje elektrické schéma a to zatím nemám 

-
Přípravu jsem žádnou pod sedadly ani kobercem neměl.Elektriku na výhřev mám ta tam zůstala po starých sedadlech,ale je nutno to správně zapojit a to mi bez toho schématu zapojení nechce udělat aby prej něco neodpálil.Jen se chci zeptat jestli jsi náhodou nekoupil tu bouranou M5 ta co byla na S bazaru.
-
- Klubové ID: 870
Kdepak, čerstvej dovoz z Francie. Krev ještě nebyla ani pořádně zaschlá.pindak1 píše:Přípravu jsem žádnou pod sedadly ani kobercem neměl.Elektriku na výhřev mám ta tam zůstala po starých sedadlech,ale je nutno to správně zapojit a to mi bez toho schématu zapojení nechce udělat aby prej něco neodpálil.Jen se chci zeptat jestli jsi náhodou nekoupil tu bouranou M5 ta co byla na S bazaru.

-
Z auta toho moc nezbylo, totální havárie. Žádná část karoserie k použití. Možná tak víko kufru s logem M5 a origo odtrhovou hranou, zadní nárazník, zadní náprava je taky v cajku ale je to M5 takže moc tho neni použitelný. To nejdůležitější, tedy motor, převodovka, doklady to už je zaslíbeno.pindak1 píše:Tak to jo jde vidět že jsi srandista.Jestli budeš rozprodávat co zbyde tak to sem hoď třeba se mi bude něco hodit
Uvidim jak sedačky, ale asi to bude docela na vomrd, jsou vlastně taky s pamětí a těma tlačítkama na dveřích řidiče a to už asi tak jednoduchý nebude. No ale furt je to M5 a tu práci si dám.
-
Zrcátka jsou totálně k.o., lišty přežily jak ty co jsou vevnitř, tak venkovní. Vnitřní už mám samozřejmě já, venkovní zvažuju zda se vyplatí spravovat, jedna zadní je hodně poničená a P přední chybí uplně.pindak1 píše:Ty paměti budou asi horší,ale zase máš výhodu že máš komplet auto i s elektrikou která od těch čudlíků vede.Já ty paměti funkční nemám poněvač jsem sehnal jen tapece a sedadla.A tu práci si s těma sedadly dej protože to stojí zato.Jinak plastové lišty dveří a zrcátka asi nepřežili co?

-
- Klubové ID: 1836
Mozem dodat EBA dokument ako sa dodatocne instaluje vyhrev sedaciek, je tam komplet postup aj s obrazkami, tak mozno by ti to pomohlo.Je to vsak v anglictine. Ak mas zaujem, tak posli SZ s email. adresou.pindak1 píše:Zdar, zapojil jsi i ten výhřev sedadel? Bylo k tomu potřeba elek.schéma nebo to šlo v pohodě zapojit ?