Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34 tour - Plynová vzpěra zadního skla v zadních dveřích
-
- Klubové ID: 2567
Jsem přesvědčen, že v BMW to bude nejlevňější. A asi se to v druhovýrobě ani nedělá.lenoch píše:Ahojte. Tak mám samo už dost slabé pístnice zadních dveří. Ty velké, co drží celé zadní dveře už naštěstí někdo předemnou kupoval, ale ty malé sou KO. Nevíte kde je koupit levněji než v BMW?? Má někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc za odpovědi:)
Pak si dej pozor na takový malý třmenový kroužky, který zajišťujou pístnici proti axiálnímu posuvu, vypadnutí na čepu. Jsou v drtivý většině schnilý. Měj připravenou náhradu. Jinak ti bude výměna k prdu, když to nezajistíš.
No tak ty mam taky v prdeli - vypadla mi z něj pístnice a sekla se v kastli a já nemohl otevřít zadní dveře... celkem sem tekl, až sem autu nakopal prdel... naštěstí sem nepromáčk botou zadní dveře, to bych si asi dodatečně nafackoval:))Strosek píše:Jsem přesvědčen, že v BMW to bude nejlevňější. A asi se to v druhovýrobě ani nedělá.lenoch píše:Ahojte. Tak mám samo už dost slabé pístnice zadních dveří. Ty velké, co drží celé zadní dveře už naštěstí někdo předemnou kupoval, ale ty malé sou KO. Nevíte kde je koupit levněji než v BMW?? Má někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc za odpovědi:)
Pak si dej pozor na takový malý třmenový kroužky, který zajišťujou pístnici proti axiálnímu posuvu, vypadnutí na čepu. Jsou v drtivý většině schnilý. Měj připravenou náhradu. Jinak ti bude výměna k prdu, když to nezajistíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
to se mi taky stalo, naprosto chapu jak si se cejtil... musel jsem se jit projit se psem nez jsem vychladnul... pak jsem vzal ohromny kleste a prepral jsem ji z odklapeciho vika... ale docela jsem ji pokroutil, takze potrebuju novou...lenoch píše:No tak ty mam taky v prdeli - vypadla mi z něj pístnice a sekla se v kastli a já nemohl otevřít zadní dveře... celkem sem tekl, až sem autu nakopal prdel... naštěstí sem nepromáčk botou zadní dveře, to bych si asi dodatečně nafackoval:))
Mohu jen potvrdit naštvání. Vyjela mi pístnice otevírání dveří z kloubku v sloupku a zajela pod čep. Dveře šly otevřít jen zak o 5 cm. Tolik nadávek už jsem dlouho nevymyslel.BeXTeR píše:to se mi taky stalo, naprosto chapu jak si se cejtil... musel jsem se jit projit se psem nez jsem vychladnul... pak jsem vzal ohromny kleste a prepral jsem ji z odklapeciho vika... ale docela jsem ji pokroutil, takze potrebuju novou...lenoch píše:No tak ty mam taky v prdeli - vypadla mi z něj pístnice a sekla se v kastli a já nemohl otevřít zadní dveře... celkem sem tekl, až sem autu nakopal prdel... naštěstí sem nepromáčk botou zadní dveře, to bych si asi dodatečně nafackoval:))
Jinak pístnice na okno mi také nedrží, mám je doma z originálu asi 3 měsíce a nechce se mi do rozebírání stropu. Takže stále držím okénko hlavou. Ještě nepřišel ten správný čas.
-
- Klubové ID: 321
ty tlumice zadniho okna bych tlakovat nenechaval .. kdyz se to natlakuje moc, bude to delat problemy ...
navic .. kdo vi, jak je vymenit? delali jste to uz nekdo?
v servise meli komplet strop dole (kvuli oprave double sibru) a na to, jak demontovat tlumice zadniho okna, rozumnym zpusobem neprisli ..
jinak se daji koupit v elitu ....
aspon podle katalogu (nekdy pred rokem
)
petr
v servise meli komplet strop dole (kvuli oprave double sibru) a na to, jak demontovat tlumice zadniho okna, rozumnym zpusobem neprisli ..
jinak se daji koupit v elitu ....
aspon podle katalogu (nekdy pred rokem

petr
-
- Klubové ID: 2567
Souhlasím - tlakovat by se to mělo jedině na nějakej předepsanej tlak - a kde se dá sehnat nějaká tabulka tlaků. Ten maník, co to dělá, prej tlačí do všech cca stejnej tlak - nic nerepasuje, jen to tam prej nahuláká. Takže za měsíc to může být stejný jako před "náfukem".ajfel píše:ty tlumice zadniho okna bych tlakovat nenechaval .. kdyz se to natlakuje moc, bude to delat problemy ...

Takovýdle věci se maj dávat nový, už vzhledem k náročnosti montáže.
V tom servisu byly asi jelita. Já jsem to už rozdělaný měl. Není to zas až tak hrozný. Pátý dveře jsem kvůli tomu demontoval, prej se ani dmontovat nemusí. Horší je teda to, že se mi rozpadl ten třmenovej kroužek. Je to obyč. strjírenská součástka. Musím si ji někde sehnat. Pomohl jsem si drátkem, ale není to to pravý ořechový.