Nevíte o nějakem e-shopu kde bych koupil převodový olej s označením Dexron 2 do automatických převodovek ?Jo při výměně oleje se olej lije do převodovky do plna?Tam se nenechává žádná rezerva?A můžu použít stejný olej i do diferenciálu?
Nebo jinak.Jaký olej by jste mi doporučili do 525-vanos?Ten Dexron je přímo značka oleje?Nebo to je třeba Valvoline Dexron a určitě mi bude stačit když koupím 2 litry?Omlouvám se za moje dementní dotazy,ale nerad bych něco podcenil...
A ještě když už jsem u tho zasí*ání fora tak bych se chtěl zeptat jestli mi někdo neporadí kde najdu u mé 525-vanos kabinový filtr (pod kastlíkem jsem ho nenašel) no dotaz č.2 :-vždycky když dorazím domů a vypnu motor tak se mi pak ještě nějakou dobu kouří z výfuku,jen dodám že motor se mi nepřehřívá a svíčky mam ted nové...
Kubisek píše:A ještě když už jsem u tho zasí*ání fora tak bych se chtěl zeptat jestli mi někdo neporadí kde najdu u mé 525-vanos kabinový filtr (pod kastlíkem jsem ho nenašel) no dotaz č.2 :-vždycky když dorazím domů a vypnu motor tak se mi pak ještě nějakou dobu kouří z výfuku,jen dodám že motor se mi nepřehřívá a svíčky mam ted nové...