Dobré odpoledne, mohli byste mi prosím poradit s vyndáním turba u e39? Jediný způsob, na který jsem přišel mě nutí vyndat vstřiky,čemuš bych se chtěl vyhnout.
Myslel jsem,že to půjde vyndat vrchem a překážel mi plast,který se dá sundat pouze pokud vyndám vstřiky. Nebyl by to problém,kdyby nebyly zarezlý. Byla hloupost,musí to jít spodem. Je to me první bmw.
Neznáte nějaký dobrý vrakoviště ?
tahal sem ho vrchem a nebyl stím nějakej velkej problém.když sundáš výfukový potrubí tak tam zůstane jen to turbo a to odpojíš od výfuku přívod a odvod oleje a podtlak a je venku.
mockrát díky,ty stránky jsou exkluzivní. Máte někdo zkušenost s vyndavánéím zarezlých vstřiků? Dva dny je to naložené v různých srágorách a nechce to povolit. Chtěl bych je pročistit,když už jsem v tom.
taky jsme byli nuceni vyndat vstřik když opakovaně na 2 valcich praskly štefty co ho drží, nešel ven ani prd, ak jsme povolili držák vstřiku a jednoduše to jeli projet. Následně šel ven, jak to vyndavaj chlapci v BMW fakt netuším.
pavelb píše: mockrát díky,ty stránky jsou exkluzivní. Máte někdo zkušenost s vyndavánéím zarezlých vstřiků? Dva dny je to naložené v různých srágorách a nechce to povolit. Chtěl bych je pročistit,když už jsem v tom.
Prosím tě, co chceš "pročistit" na CR vstřiku?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na vstřiky se ani nedívej! nebo potom budeš plakat. dělá se to speciálním nástrojem který opřeš o víko ventilů a i s tím to jde blbě.je to dost choulostivá součástka pro ti doporučuji vůbec jakkoli do vstřiků nezasahovat.
Ja som menil jeden vstrekovač/530D r.2002/ ale priamo v BMW.Mali na to špeciálny vyťahovák/závažie na hriadeli/, s ktorým ho uvoľnili.Ak niečo také nemáž, tiež si myslím, že radšej by si to mal nechať tak, lebo si môžeš poškodiť trebárs aj hlavu a to už by ťa asi veľmi mrzelo.Inak na vstrekovači asi v domácich podmienkach nič neopravíš.Ak je zlý, treba dať nový alebo urobiť repas napr. v BOSCH.Predtým samozrejme treba diagnostiku aby si vedel, ktoré sú zlé.