Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
repro 530D touring
-
- Klubové ID: 1805
Hola,chlapi,co mám nacpat za repro a hlavně kde aby mě to hrálo! Zvuk s orig. repro zní jakoby nekdo tloukl do plechovky,potřebuji dostat někde lepší basáky,ale za boha nevím kam. Ve dveřích jsou jen malé prcky,takže tam asi nic lepšího nenarvu. A ve stropě jsou taky,ale k těm nevím jak se dostat. Díkes za nějakou radu. 530D Zdar! 

Já si nechal upravit původní rádio (vyvedení RCA), v kufru kvalitní 4kanálovej zesilovač, ten pohání přední reproduktory a SW v kufru. Originální rádio má ubohej koncovej zesilovač, zakže je potřeba signál buď zesílit v kvalitním externím zesilovači, nebo líp - koupit kvalitnější neoriginální rádio, který tam ale nevypadá hezky!
...proto jsem nechal upravit to původní a hraje výborně, slyším tam vejšky i basy. Přední repa mám středně kvalitní komponentní 2pásmové zn. Soundstream, ale pokud bys koupil Focal, Morel, nebo jiné podobné, hrálo by to skvěle.
Pamatuj, že co není na začátku, na konci nedoženeš. Vše začíná u rádia...

-
No rádio mám Kenwood i dvd,TV,navi,stáo když bylo nové něco kolem 50tis.kč. tak myslím že to by mělo stačit.... Jen to repro asi bude stát za prd...Susi píše:Já si nechal upravit původní rádio (vyvedení RCA), v kufru kvalitní 4kanálovej zesilovač, ten pohání přední reproduktory a SW v kufru. Originální rádio má ubohej koncovej zesilovač, zakže je potřeba signál buď zesílit v kvalitním externím zesilovači, nebo líp - koupit kvalitnější neoriginální rádio, který tam ale nevypadá hezky!...proto jsem nechal upravit to původní a hraje výborně, slyším tam vejšky i basy. Přední repa mám středně kvalitní komponentní 2pásmové zn. Soundstream, ale pokud bys koupil Focal, Morel, nebo jiné podobné, hrálo by to skvěle.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Dal jsi tam aktiv sw nebo zesilovač a sw?? Já tam mám aktiv sw Focal a repro Alpine, teď dodělávám radio snad do týdne to bude, tak jsem zvědav. Jinak origo repro stojí fakt za hovno, ale i s tím aktiv sw a repro to hraje akorát vejšky a basy, takže taky nic moc. Snad to bude už dobrý po výměně rádia.
No já jsem to řešil ve své E60 (sedan) Je to hrozný problém.Auto je moc nové a nikomu se do toho nechce rýpat.Mě to nedalo,tak jsem objednal 10" repráky v sadě s výhybkou a výškáčem.Na demontáži dveřního tapecu nic není,ale vymyslet způsob jak dobře uchytit nové repráky byl problém,ale šlo to a brzo mě to čeká znova.výškáče jsem použil taky v předních dveřích.Zvuk je 100 a 1,ale pořád to není ono.To rádio prostě nemá výkon.Jinak E60 má 100mm repra v předních dveřích,v zadním platu a ploché basáky pod předníma sedadlama.Pokud máte nějaké znalosti jak to udělat ve dveřích aby to nedrnčelo,kam popřípadě umístit v kufru bassák,jak řešit zeso atd.díky
-
chlapi,ja tam nacpal Subwofr Magnat a k tomu jsem hodil zesik o vikonu 2x 400wattu,do dveri jsem hodil repro s vyhybkama a viskovima repro znacky Hertz,takze ze predu mi jdou krasne vysky se stredama a ze zadu do toho jdou krazne meke bassy. nekdo si mysli ze bassy ze zadu jse na prdy,ale verte mi,subik uplne staci. Celkem me to stalo- subwofer new 2000kča zesik jsem koupil od kamose starsi za 1000kč a je vymalovane! 

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja už mám udělanou komplet muziku a hraje to konečně super. M8m tam hozeny cd na mp3 a usb, repro ALPINE v předu i vzadu ve stropě a v kufru mám aktivní sw od focal. Jo jo teď to hraje konečně super. Bohužel jsem musel oželet velkej pc pod cd páč to fůrt zlobilo, nechtělo se to tam vejít a vůbec to vypadalo hrozně, tak jsem tam dal origo rámeček a vypadá to dobře, hlavně mám cd kde se dá nastavit barva a tu tam mám stejnou jako všechno ostatní, oranžovou, takže to vůbec nehyzdí interier. Možná ještě budu dávat ovládání na volant, aby fungoval multifinkční volant, možná jen dálkovej ovladač, uvidíme. Hlavně že to už hraje. Kdo byl v Tišnově a slyšel tu mojí pětku, e39 černá kombi velký kola, tak to bylo hovno oproti zvuku ted.