Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak poznám vstřik. čerpadlo v dobrém stavu??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

Jak poznám vstřik. čerpadlo v dobrém stavu?? Chchi konečně koupit na TDS vstřik čerpadlo, ale nevím dle čeho mám kupovat...Chchi koupi t starším,, nové tady nemohu sehnat, a tak by mě zajímalo nějakej důkaz že bylo předtím dorbý...psal mi někdo, že auto jelo 220km/hod, že to je známka kvality...jenže to mě jede taky a přesto mi houpou otářčky fest!
tak třeba já nevím co starty?
dzonnek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od dzonnek »

A co si tak zrepasovat to stare? Me tohle ted taky ceka a ty otacky to je hruza. Jsem z toho nemocny...
pepus

#3 Příspěvek od pepus »

uz sem to sem psal asi 100x, ale jestli mas moznost ozkouset na aute, tak:
test ridici casti - na neutral dat plnej, nechat vytocit k omezovaci, pustit plyn. otacky by mely dosednout na 700 nebo kolik bez zahoupani.
tlakova cast - teply starty, zahrat poradne motor a potom zkusit znova nastartovat.
jeste test v nizkejch otackach - rozjet by se melo dat bez vetsich problemu bez plynu (jenom pustit spojku), na rovince se da preradit i na 2 a jet na 2 (wilsonovu takle jezdim dycky).
fafejta

#4 Příspěvek od fafejta »

xx
Dresic

#5 Příspěvek od Dresic »

fafejta píše:Ty jseš případ,ty to řešíš snad půl roku,a pořád dokola.Hale nechceš do toho srát prachy tak ti poradím,taky jsem měl takovýdhleho chlápka kterej pořád nevěděl co a jak až pomalu oddělal startér.
Rada,tedy odpoj konektor k čidlu teploty motoru pro řj DDE,Je poslední a když máš klimu tak předposlední od prsou na hlavě válců,má dva piny.Odpoj a zaizoluj ten konektor na kabelu, at se ti to někde někdy nešlusne.
Otáčky sice budou 1050 ot/min.,ale uvidíš,že se ti nebudou houpat a motor ti nechcípne v nebezpečných situacích.Lepší budou i teplé starty ikdyž ti to bude žhavit i v létě a nepatrně ti to hodí mrak s čertem když podtočíš motor kdy tam bude méně luftu.Chlapovi jsem toto provizorium udělal před rokem a nemůže si to vynachválit,a stojí to jen izolačku. :wink:
No, já už tady nic neřeším, jen sháním to čerapdlo pořád...nový sehant nidek nemužu, tak se jen ptám když od někoho budu kupovat starší, tak na co se ho případně zeptat, nebo jakej si udělat obrázek z toho co bude říkat, to je všechno..ale dík za radu.
vilejs

#6 Příspěvek od vilejs »

fafejta píše:Ty jseš případ,ty to řešíš snad půl roku,a pořád dokola.Hale nechceš do toho srát prachy tak ti poradím,taky jsem měl takovýdhleho chlápka kterej pořád nevěděl co a jak až pomalu oddělal startér.
Rada,tedy odpoj konektor k čidlu teploty motoru pro řj DDE,Je poslední a když máš klimu tak předposlední od prsou na hlavě válců,má dva piny.Odpoj a zaizoluj ten konektor na kabelu, at se ti to někde někdy nešlusne.
Otáčky sice budou 1050 ot/min.,ale uvidíš,že se ti nebudou houpat a motor ti nechcípne v nebezpečných situacích.Lepší budou i teplé starty ikdyž ti to bude žhavit i v létě a nepatrně ti to hodí mrak s čertem když podtočíš motor kdy tam bude méně luftu.Chlapovi jsem toto provizorium udělal před rokem a nemůže si to vynachválit,a stojí to jen izolačku. :wink:
to je super! to dnes vyskusam.prosim ta, kde sa nachadza presne to cidlo?to asi nebude to pod sanim vsak?
Odpovědět