Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dotaz ohledně E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
fredy

#1 Příspěvek od fredy »

no jsou vlastně 2, první nějak mě nejde otevřít sklo od kufru, vím že je tam el. zámek, ale když to zmáčknu tak nic, zajímalo by mě než půjdu hledat pojistku, jestli je na té pojistce napojeno ještě něco, co by taky nejelo, nebo jestli je to samotné?
a druhá otázka, mám tam nivou zadní nápravu, a teď se mě už dvakrát stalo, že když jsem zaparkoval na nerovné cestě a vypnul motor tak mě začalo něco vrčet u pravého zadního kola, asi kompresor, to má být tak hlučný? dnes ráno jsem měl pocit, že to učelo i při nastartování...
Mára
Klubové ID: 1033

#2 Příspěvek od Mára »

To zavrčení u kola je normální dělá to kompresor který dofukuje měchy a tím vyrovnává výšku, 61ka to má standartně, s tím oknem nevím jestli se to nedá aktivovat v menu ,ale já nato ještě nenarazil.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

u okna ti bud odesel mikrospinac nebo mas preklesane draty co vedou pod strechu... kompresor bezi po kazde jizde asi 3s po zabouchnuti (nebo otevreni, ted nevim) dveri ridice
“Ability is what you're capable of doing.”
fredy

#4 Příspěvek od fredy »

aha, no já nán auto asi měsíc a ještě jsem to neslyšel, to okno bude asi šaptný, koukal jsem na pojisty ale všechny jsou o.k., takže to poputuje k doktorovi at koukne na microspínaš nebo na vedení... díky za tip
Odpovědět