Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dodělané AE do e39
-
- Klubové ID: 1651
O víkendu jsem namontoval do e39ky AE z bmwstyle a xenony a po otočení klíčku v zapalování bez jakýchkoliv světel a bez nastartování motoru se na chvilku rozblikají jako stroboskopy a pak párkrát bliknou vždy střídavě právé a levé světlo. Tak nevím, je to upozornění e39, že je pootočený klíček v zapalování ???? Nebo je bordel elektrice ? Jinak vše normálně funguje jak má.
Je to důkaz toho,že se na takový auto nemaj bastlit takovéhle tuzingové kraviny.Když už chceš AE tak origo.plysakmartin píše:O víkendu jsem namontoval do e39ky AE z bmwstyle a xenony a po otočení klíčku v zapalování bez jakýchkoliv světel a bez nastartování motoru se na chvilku rozblikají jako stroboskopy a pak párkrát bliknou vždy střídavě právé a levé světlo. Tak nevím, je to upozornění e39, že je pootočený klíček v zapalování ???? Nebo je bordel elektrice ? Jinak vše normálně funguje jak má.

můj osobní názor je asi takovej,že když otočíš klíček v zapalovaní,tak se kontrolujou všechny žárovky a čidlá které dokážou zjistit nějakou závadu. No a podle mě se to kontroluje slabím napětím,které si oveří která žárovka má,nebo nemá odpor.Takže se i do tech EA i xenonů dostane nějakej ten voltím,který spůsobí tenhle jev.Možná že to není pravda,ale je to můj pohled na tuhle závadu.

V dokumentacích od Light modulu píšou,že auto checkuje zatížení jednotlivých větví (blinkry,světla,brzdy). A je možné že ti tohle testovací napětí vybudí neoriginál měniče pro xenony.Jinak Light modul by se měl měnit také.Je jiný pro xenony a normal.
Dobrej cirkus je tohle
:
http://www.youtube.com/watch?v=c5qSB28svNs
Dobrej cirkus je tohle

-
No jo,ale tady se nejedná o xenony, ale o ty AE. AE se na malou chvilku rozblikajíElektro píše:V dokumentacích od Light modulu píšou,že auto checkuje zatížení jednotlivých větví (blinkry,světla,brzdy). A je možné že ti tohle testovací napětí vybudí neoriginál měniče pro xenony.Jinak Light modul by se měl měnit také.Je jiný pro xenony a normal.
Dobrej cirkus je tohle:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Ten tzv. "tuzing kit" jak ho ty nazýváš jsem napojil přesně tak jak zapojený má být. Nedělal jsem to poprvé viz. moje e36 !Demostenes píše:Male napeti nestaci na zapnuti vybojky, ale diodu rozsviti? Predpokladam, ze ten tuzing kit se proste napichnul na origo kabel do svetel.plysakmartin píše: No jo,ale tady se nejedná o xenony, ale o ty AE. AE se na malou chvilku rozblikají
-
-
Jak to že nemá check? Říkal jsi že se jedná o E-39. A kontrolní test provádí každý Light modul u každé E-39 ( prostě měří zátěž blinkrů,světel,brzd...).Ale to je stále dokola.Zkus si k tomu parelelně připojit původní žárovku a možná ti neprobliknouplysakmartin píše:Jj, tomu rozumím, ale tady check control neníHanz píše:tak ony ty LEDky blikaji i na e36, kdyz mas check control, normalni zarovce to nevadi, ale ledka ti po par mesicich umre... resenim je dat tam kondiky, ktery vytvori tu chybejici zatez, takze se to bude tvarit jako puvodni 5W zarovka...

-
Aha, tak to jsem já pochopil špatněElektro píše:Jak to že nemá check? Říkal jsi že se jedná o E-39. A kontrolní test provádí každý Light modul u každé E-39 ( prostě měří zátěž blinkrů,světel,brzd...).Ale to je stále dokola.Zkus si k tomu parelelně připojit původní žárovku a možná ti neprobliknouplysakmartin píše:Jj, tomu rozumím, ale tady check control neníHanz píše:tak ony ty LEDky blikaji i na e36, kdyz mas check control, normalni zarovce to nevadi, ale ledka ti po par mesicich umre... resenim je dat tam kondiky, ktery vytvori tu chybejici zatez, takze se to bude tvarit jako puvodni 5W zarovka....Nikdo tady nemluví o uživatelském Check controlu na tachometru.

-