Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39, zatékání přes zadní dveře
-
- Klubové ID: 1836
Mas odlepenie tesnenie (v anglictine sa to vola vapour barrier alebo sound insulation) vo vnutri dveri, riesil som to uz trikrat.....
V prvom rade dobre vysus koberec, vytiahni zadne sedaky a listy na prahoch a koberec prehni dopredu na tej strane kde je mokry, dole podloz nejake veci nech ventiluje vzduch aj popod.
To tesnenie je najlepsie vymenit, alebo prelepit. Daj dole tapacirung z dveri a uvidis ho - je to taka membrana po obvode nalepena ciernym tmelom, ked sa to dole rozlepi, vyteka dovnutra auta voda, ktora by mala vytekat odtokom na spodku dveri. To tesnenie stoji okolo 600SK, a ten tmel ti tiez daju v BMW. Ten ich za vela nestoji, tak ja som to nalepil inym tmelom co som zohnal v obchode.
Tu mas navod s obrazkami a v anglictine ako to vymenit, alebo zalepit:
http://www.louv.tv/cars/m5/leakydoor/leakydoor.html
V prvom rade dobre vysus koberec, vytiahni zadne sedaky a listy na prahoch a koberec prehni dopredu na tej strane kde je mokry, dole podloz nejake veci nech ventiluje vzduch aj popod.
To tesnenie je najlepsie vymenit, alebo prelepit. Daj dole tapacirung z dveri a uvidis ho - je to taka membrana po obvode nalepena ciernym tmelom, ked sa to dole rozlepi, vyteka dovnutra auta voda, ktora by mala vytekat odtokom na spodku dveri. To tesnenie stoji okolo 600SK, a ten tmel ti tiez daju v BMW. Ten ich za vela nestoji, tak ja som to nalepil inym tmelom co som zohnal v obchode.
Tu mas navod s obrazkami a v anglictine ako to vymenit, alebo zalepit:
http://www.louv.tv/cars/m5/leakydoor/leakydoor.html
No jo, vidím nika Airbone
Byl jsi doporučen, že umíš dobře spravit rosypanej displej. Je to pravda?? Koupil jsem auto v Německu, a je hodně zanedbaný. Mezi jinýma taky ten displej. Spravil by jsi mi to??? Hned to ale nebude, časem.... to není tak nutný zase. Popřípadě co bych měl proto udělat??? Díky za odpověď.

-
Displej mozme postupom casu opravit. Prosim kontaktuj clena "Horys".rockheart píše:No jo, vidím nika AirboneByl jsi doporučen, že umíš dobře spravit rosypanej displej. Je to pravda?? Koupil jsem auto v Německu, a je hodně zanedbaný. Mezi jinýma taky ten displej. Spravil by jsi mi to??? Hned to ale nebude, časem.... to není tak nutný zase. Popřípadě co bych měl proto udělat??? Díky za odpověď.
Ten ti da vediet co a ako.
Zatim Zdar....

-
Kedze je to typicka nemoc E39, tak asi ani nie.... Bacha na ten koberec, ma zdolu celkom hruby filc a ten dokaze nasat pekne vela vody - z vrchu sa moze na dotyk tvarit ako celkom suchy. Skus na neho trochu prudsie pritlacit a hned sa ozve zvuk prisluchajuci vlhku....Treba ho vysusit ako som popisal hore - vybrat listy a zadne sedadla, koberec pekne nadvihnut, podlozit a prehnut dopredu. Ked je vonku teplo, tak vyschne za dva-tri dni.... Kedze sa mi tento problem stal uz trikrat, tak nejaka skusenost je.... Tmel co ti daju v BMW stoji za hovno, treba radsej zajs do obchodu a kupit daco lepsie, tak som to spavil aj ja. Ked je vonku teplo, tak vyschne za dva-tri dni.... Jo a ze ti to zateka spoznas tak, ze po dazdi alebo ked vyjdes z umyvarky a otvoris zadne dvere, tak sa ti z prahu vyleje voda na zem.....Kamil328i píše:Tak tu vodu sem řešil taky, no a já myslel že se mi tam jen vychčil pes.![]()
Taky na ty dveře zkusím mrknout. Jiná možnost kudy by zatékalo a koberec byl mokrý, neni?
chlapi, to musím říct. Tak mě nedalo nabádání, aby se vyndal koberec. Původně jsem se chtěl na to vysrat, ale když tady Airbone tak straší, tak jsem to udělal a ještě že. Díky Tobě chlape. Úplnej rybník byl dole. Z druhé strany má ten koberec 3cm polyuretanu, ten byl nacucanej jak houba a pod ním normálně ještě stála voda. No sodoma gomora. Ještě že sem to udělal. A nebejt TISu, manuálu na opravy kterej sem si stáhl z NETu, byl bych naprosto v prdeli. Musím říct, že toto bylo moje první auto, do kterýho sem se pustil sám a myslím si, že to dopadlo dobře. Díky Airbonemu a TISu. A navíc objevil věc, že auto umí zapnout světla automaticky při spuštění motoru
Kucíííí bezva.

-
Heh, jo, ten koberec je kurva... Ozaj, ako na to automaticke zapinanie svetiel? Je to v TIS? TIS mam, ale neskumal som.rockheart píše:chlapi, to musím říct. Tak mě nedalo nabádání, aby se vyndal koberec. Původně jsem se chtěl na to vysrat, ale když tady Airbone tak straší, tak jsem to udělal a ještě že. Díky Tobě chlape. Úplnej rybník byl dole. Z druhé strany má ten koberec 3cm polyuretanu, ten byl nacucanej jak houba a pod ním normálně ještě stála voda. No sodoma gomora. Ještě že sem to udělal. A nebejt TISu, manuálu na opravy kterej sem si stáhl z NETu, byl bych naprosto v prdeli. Musím říct, že toto bylo moje první auto, do kterýho sem se pustil sám a myslím si, že to dopadlo dobře. Díky Airbonemu a TISu. A navíc objevil věc, že auto umí zapnout světla automaticky při spuštění motoru![]()
![]()
Kucíííí bezva.
neeee, chlapiairbone píše:Heh, jo, ten koberec je kurva... Ozaj, ako na to automaticke zapinanie svetiel? Je to v TIS? TIS mam, ale neskumal som.rockheart píše:chlapi, to musím říct. Tak mě nedalo nabádání, aby se vyndal koberec. Původně jsem se chtěl na to vysrat, ale když tady Airbone tak straší, tak jsem to udělal a ještě že. Díky Tobě chlape. Úplnej rybník byl dole. Z druhé strany má ten koberec 3cm polyuretanu, ten byl nacucanej jak houba a pod ním normálně ještě stála voda. No sodoma gomora. Ještě že sem to udělal. A nebejt TISu, manuálu na opravy kterej sem si stáhl z NETu, byl bych naprosto v prdeli. Musím říct, že toto bylo moje první auto, do kterýho sem se pustil sám a myslím si, že to dopadlo dobře. Díky Airbonemu a TISu. A navíc objevil věc, že auto umí zapnout světla automaticky při spuštění motoru![]()
![]()
Kucíííí bezva.

-
No neviem, ja mam 530d 10/2002 a automaticky mi to zapina svetla len ked sa zotmie, ale cez den nie. Podla mna sa to da naprogramovat cez DIS. Overim to
No a ten displej... jedine ak posles budiky postou sem......do NL. Napis horysovi, ak byvas niekde poblizko neho, tak on by ti na ten cas mohol poziciat benzinove budiky.

No a ten displej... jedine ak posles budiky postou sem......do NL. Napis horysovi, ak byvas niekde poblizko neho, tak on by ti na ten cas mohol poziciat benzinove budiky.
-
Horys mal uz u mna par budikov na opravu, co mi posielal sem to NL. Teraz mi bude posielat dalsie. Myslim ze ma nejake nahradne. Takze preto som ta odkazal na neho. Ked to sem dojde, opravim a na druhy den posielam naspat. Balik odtial do czk cestuje zhruba 3dni. Za ako dlho sa dostane sem, to sa musis uz opytat svojej posty...rockheart píše:jEŽIŠ MARJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. To to poslat až do Nizozemí???no to je prda teda. Za jak dlouho by to bylo. Nakolik by mě to přišlo. A spousta dalších adalších otázek....
A proč to pořád valíš přes Horyse... to nejde napřímo s Tebou????
Potom uz len jedna moznost, o par tyzdnom budem na Slovensku v BA a tak, to by som ti mohol spravit len neviem zas ako daleko to mas do BA.