Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomoc s centrálem
Už si nevim rady s el. u e34,občas se mě stane za jízdy to že mě prostě přestanou fungovat zámky,střešní okno a stěrače,všechno najednou,a třeba to zas po chvíle de normálně.Horší je když chcu jít od auta a zas to přestane fungovat,tak to prostě nezamču,jedině každý dveře ručně,ale to nemůžu protože to už neodemču.Dneska sem to zamčel před barákem,a teď to nemůžu odemčít.Koukal sem na pojistky a všechny vypadaly v pohodě.Nemáte s tím už někdo zkušenosti?
Možná bych ještě měl dopsat že to je centrál s DO a alarmem.
Možná bych ještě měl dopsat že to je centrál s DO a alarmem.
Tak tady se to řešilo: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=#81832
-
Zdravím, mám podoboný problém, akorát že se do auta dostanu v pohodě klíčem.
Začlo mi to tak....přiejl sem, a chtěl ukázat dojezdy okne a šíbru. tak jsem si to šel zkusit jeslti to jde i od spolujezdce, mám centrál jen na klíč zatím, takže manuálně. otočím podržím v poloze...u spolujezdce nic, tak jsme šel k řidičovi a to samé udělal a dojezdy se spustili. Po tom jsem chtěl auto otevřít, otočím lkíčekem a otevřou se jen dveře řidiče, zadní už zůstali zamčené a čudlík nejde vytáhnout, je tam jak kdyby na gumičce, zatáhnu ale vrátí se dolů...(dveře spolujezdce jdou otevřit taky klíčem).
Ale zároveň s tímto mi přestali fungovat i okýnka a a ten šíbr, dokonce nádrž zůstala zamčená.
Zkoušel jsme už odpojit baterku - NIC
Kontrola pojistek - zadjí se OK
různe točit klíčkem - NIC, jen to vždycky lupne pod zadní sedačkou jak jsou pojistky...
Napadlo mě podle toho co jsem zde našel, podívat se na víko kufru na ten svazek a dráty jsou hodně porušené, některé lezou ven z bužírky...muže to být tím?
Začlo mi to tak....přiejl sem, a chtěl ukázat dojezdy okne a šíbru. tak jsem si to šel zkusit jeslti to jde i od spolujezdce, mám centrál jen na klíč zatím, takže manuálně. otočím podržím v poloze...u spolujezdce nic, tak jsme šel k řidičovi a to samé udělal a dojezdy se spustili. Po tom jsem chtěl auto otevřít, otočím lkíčekem a otevřou se jen dveře řidiče, zadní už zůstali zamčené a čudlík nejde vytáhnout, je tam jak kdyby na gumičce, zatáhnu ale vrátí se dolů...(dveře spolujezdce jdou otevřit taky klíčem).
Ale zároveň s tímto mi přestali fungovat i okýnka a a ten šíbr, dokonce nádrž zůstala zamčená.
různe točit klíčkem - NIC, jen to vždycky lupne pod zadní sedačkou jak jsou pojistky...

Napadlo mě podle toho co jsem zde našel, podívat se na víko kufru na ten svazek a dráty jsou hodně porušené, některé lezou ven z bužírky...muže to být tím?
-
- Klubové ID: 3294
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Tak mam skoro stejnej problém. Klíček se mi točí v zámku ale neodemkne. Kufr pohoda, ale nefunguje od něj centrál. Jednou se mi podařilo že sem nějak současně při odemykání zvedal tu kliku jak je tu popsáno a najednou se celý auto odemklo. Otevřel jsem dveře ale furt to jako zamykalo dokola. když sem stáhnul okno hned začalo vyjíždět jako kdybych držel klíč v poloze pro zamknutí. Ty káble co jdou do víka kufru sem pak zjistil že jsou všechny popraskaný takže se asi dotýkaly zrovna dva co dávaj impulz pro zamknutí. A pak já vůl to zavřel že to zkusim znovu odemknout a hovno. Den už tady točim klíčkem zvedam kliku a nic se neděje. asi se spálila definitivně pojistka nebo nevim. Má někdo nějakej nápad co zkusit než flexou upálim střechu? Nebo alespoň ten přesnej postup s tou klikou, to co sem tady našek mi nefungovalo.
tak mi napadlo vyhodit skivak Embarassed ...
teď už jen nějakýho prcka co se tam protáhne a bude vyhráno...
Díky
tak mi napadlo vyhodit skivak Embarassed ...
teď už jen nějakýho prcka co se tam protáhne a bude vyhráno...
Díky
-
Tak mám další poznatky : Diagnostika - nic neukázala vše okDresic píše:Zdravím, mám podoboný problém, akorát že se do auta dostanu v pohodě klíčem.
- auto mi samo vybíjí baterku a už jsme přišel na to proč - když sem vyndal klíček, a seděl ještě cvhíli v autě, tak v zadu jak sou pojistky pod sedadlem chvilkama cvaklai pojsitky jak kdby ynebo nějaký relé, mám dojem že je ten centrál zaseklej a pořád s eto snaží jakobyotevírat a zavírat a tím pádem se to vybjí!
Dokonce i za jízdy to cvaká o dost více, když zkusím třeba okýnka zmáčknout tak to taky lupne v tom stejným místě vzadu pojsitky...nevím přesně kde.
Ale najisto vím, že to že je auto zamčený má nějakou spojitost s tím že to cvaká pořád v těch pojistkách

Nevítě někdo o co muže jít? ???
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
hele.. ještě bych zkusíl být váma skontrolovat tu velkou pojistknu co se přetaví v případě nehody. Je to takovej tlustej plíšek který by měl být v takove zaplastovane rozvodnici hnedka za plusem baterky. U baterek v motoru bývá na hrnci, je to někdy i jako rozdvojka plus. Většinou je naprasklý ale nejde to ani vidět! takže odmontovat zkontrolovat a preventivně vyměnit.
A dejte vědět.

A dejte vědět.

-
tak už vím v čem cvaká...
jak jsou pod zadním sedákem na straně za řidičovou sedačkou ty dvě řídící jednotky, jedna se mi zdá že je jednotka ABS a druhá nevím, ale v té to cvaká, takže to by mohla být řj centrálu ne?
Jinak ten svazek v kufru jsme ty dráty zaizoloval aby se nemohli dotýkat, ale stejěn s enic neděje. Můj typ na celou záležitost je nyní zaseklej centrál ve spolujezdcovývh dveřích!
tak tady je fotka http://www.uloz.to/1902552/pojiskty.jpg
...napíše mi někdo co to je?
jak jsou pod zadním sedákem na straně za řidičovou sedačkou ty dvě řídící jednotky, jedna se mi zdá že je jednotka ABS a druhá nevím, ale v té to cvaká, takže to by mohla být řj centrálu ne?
Jinak ten svazek v kufru jsme ty dráty zaizoloval aby se nemohli dotýkat, ale stejěn s enic neděje. Můj typ na celou záležitost je nyní zaseklej centrál ve spolujezdcovývh dveřích!

tak tady je fotka http://www.uloz.to/1902552/pojiskty.jpg
...napíše mi někdo co to je?
- Přílohy
-
- pojistky
- pojiskty.JPG (74.47 KiB) Zobrazeno 286 x
Tak jsem vše odstrojil, našel jsem 8!!! přerušených kabílků, vše jsem sletoval
odizoloval, měl jsem radost, i zadní okno sprovoznil, ale bohužel palubka shasíná stále, nejvíce při blinkrách ´, i při jízdě po našich krásných výmolech, nemám tušení co stím?
Tyhle závady nemám rád, lepší je když to zhasne a pak je potřeba to rosvítit, ale tohle je na nervy, obvzlášť když jsem zviklý, že u BMW je vše O.K.
Po té "opravě" začal zlobit centrál, zmačknu tlačítko na zavření a zapnutí alarmu, dveře se zamknou a hned se odemknou-alarm je aktivován, ale musím znovu zmačknout dálku ozve se signál, po 40 vt. se zamkne automaticky, a nebo musím znova zmačknout dálku a zamkne se, jinak vše chodí normálně, okna, střecha se zavřou automaticky.
Měl jsem nastavení při otevření 5 dveří se taky automaticky za 40 vt. auto zamklo, teď mi to nejde nastavit?
Prosím kdo mi poradí kde chyba?
odizoloval, měl jsem radost, i zadní okno sprovoznil, ale bohužel palubka shasíná stále, nejvíce při blinkrách ´, i při jízdě po našich krásných výmolech, nemám tušení co stím?
Tyhle závady nemám rád, lepší je když to zhasne a pak je potřeba to rosvítit, ale tohle je na nervy, obvzlášť když jsem zviklý, že u BMW je vše O.K.
Po té "opravě" začal zlobit centrál, zmačknu tlačítko na zavření a zapnutí alarmu, dveře se zamknou a hned se odemknou-alarm je aktivován, ale musím znovu zmačknout dálku ozve se signál, po 40 vt. se zamkne automaticky, a nebo musím znova zmačknout dálku a zamkne se, jinak vše chodí normálně, okna, střecha se zavřou automaticky.
Měl jsem nastavení při otevření 5 dveří se taky automaticky za 40 vt. auto zamklo, teď mi to nejde nastavit?
Prosím kdo mi poradí kde chyba?