Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kde je rele klimakompressoru?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fbee »

Nespina mi kompressor klimy, na drate je stale nejakejch 4V, predpokladam ma tam bit standardnich 12V. Pred tim jsem trefil neco s pravim kolem, ulitnul mi venkovni teplotni cidlo, a klimu jsem nemoh ani zapnout. Pak jsem dal novy, uz rozsviti zelene klima, kdyz zapnu, ale nesepina kompressor. Tlak jsem jeste nemeril media klimy (nevim jestli to stim souvisi). Dik za nazory a napady, jak resit. je to E39 520dT 2001
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Pokud má systém klimy malý tlak tak ti kompresor nesepne.
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fbee »

to jsem docetl, ze na E34-ce je to tak jak pises, tak jsem trochu predpokladal, ze u 39-ky bude podobne, ale jevedel jsem to jiste.
Muzu ten tlak nejak zkontrolovat sam, nebo nemam to slouset a hned zajit k k nejakim klimosovi? Kolem Prahy-vychod vi nekdo takovyho kdo tomu rozumi?
V Auto Base na prijmu oprav mi ani nerekl o talkuspinani, ikdzy jsem problematice mluvili dele.
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fbee »

tak tam opravdu nebyl tlak v trubkach, a po tlakove skousce unik nezjisten (ale prej stroj zjisti jenom vetsi netesnosti). Byl v tom 80g naplne, ma tam byt 650g. Tet jsme naplnili, nacpali tam reflexnou latku, a casem se uvidi, jestli unika nekde, bud budu videt, nebo musime pak s uv pistoli...a hlavne chladi to....
Odpovědět