Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Montáž neorigo DO do e34
Zdravim. nevim jake mas zkusenosti s autoelektrikou. V levem sloupku najdes potrebne draty k ovladani dveri (ridici jednotka zamykani je jinak pod zadni sedackou) a pod krytem sloupku volanu jsou kabely k pacce blinkru. Pokud nejsou vestaveny diody uz v ridici jednotce DO busis dat diody k dratum k blinkrum. to je asi to nejjednodusi co ti muzu popsat.
-
- Klubové ID: 2567
tak jsem našel 2 kýžené drátky - byl to docela porod, ale podařilo se - nemít schéma, tak jsem byl v prdeli - jeden drát odchází jako bílo zelenej a u řj končí jako zeleno, žluto bílejCaris píše:Zdravim. nevim jake mas zkusenosti s autoelektrikou. V levem sloupku najdes potrebne draty k ovladani dveri (ridici jednotka zamykani je jinak pod zadni sedackou) a pod krytem sloupku volanu jsou kabely k pacce blinkru. Pokud nejsou vestaveny diody uz v ridici jednotce DO busis dat diody k dratum k blinkrum. to je asi to nejjednodusi co ti muzu popsat.

Chci se zeptat - zamknu dálkou a nezamkne se mi to do "bezpečnstní polohy" = zamkne se to jen do polohy "zamčeno" - jako klíčkem do polohy I. .
U bezpečnostní polohy to nejde vyháčkovat, když to zamknu klíčem do této polohy, tak to zase pak nejde dálkou otevřít - neudělá to nic, jen zacvaká nějaký relátko. A tak se ptám - když se to pokouším dálkou otevřít z této bezpečnostní polohy - nemůžu to nějak zničit ? Že by se třeba spálily motorky ? ....
-
- Klubové ID: 2567
Ještě s tou "bezpečnostní polohou" -- vím, že origo dláka zamyká jen do této polohy - což je teda i pro mě žádoucí. Na co budu využívat jen polovinu toho co auto nabízí - zamykat jen do zajetí čudliků. 
Takže chci, aby mi to taky zamykalo do tý spešl polohy a taky to z ní odemykalo. Nevíte někdo, jak to udělat ?

Takže chci, aby mi to taky zamykalo do tý spešl polohy a taky to z ní odemykalo. Nevíte někdo, jak to udělat ?
já si to bohbuželo moc nevybavuju, až tak mě to nezajímalo, viděl jsem to na http://www.7er.com na foru, zkus si nechat vyhledat Fernbedienung snad to tam najdeš. A šlo o signál od DO zamkni.
Origo dalka zamyka dvojitym tlacitkem do prvni polohy a odemyka druhym. Tlacitkem zboku se zamyka save mod(druha poloha). Montoval jsem take neorigo dalku do E34 a podarilo se me je to ze auto zamknu, odemknu a dokazi zamknout do save modo, ale z save modu musim odemykat klicem ve dverich. Badal jsem a neprisel jsem jak to udelat. Kdyby se to nekomu podailo dekuji za radu.