A pokud máte někdo motor 2.5i s LPG tak budu rád za každé info z praxe např: kde vám to dělali a jak, spotřeba, výkon, poruchovost, atd...
Předem díky za každé info.
Jestli si necháš dobře poradit, vykašli se na nádrž v rezervě a dej tam normální válcovou nádrž. Znám spoustu lidí, co si dali nádrž do rezervy a teď nadávají jak je malá, že věčně stojí u pumpy. A to ani nemají bavoráka... Já mám válcovou klasiku na 80 litrů (plynu tam reálně vejde tak 65 litrů, protože každá plynová nádrž se dá rozumně natankovat asi na 80 %) a ta je tak akorát.MateZ píše:Ahojte, nevíte někdo kde by se dalo sehnat dojezdové kolo na E39(možná pasuje i z jiné modelové řady???) chci tam dát LPG a ta současná rezerva mně zabere víc jak půl kufru![]()
A pokud máte někdo motor 2.5i s LPG tak budu rád za každé info z praxe např: kde vám to dělali a jak, spotřeba, výkon, poruchovost, atd...
Předem díky za každé info.
normálně na vrakáči .. kolo co jsi koupil mohlo být z e34 (předchozí pětka) proto ti nesedí střed. Jinak je velmi dobé řešení jak psal ALP nebo tak jak to mám já ... klasický plechový ráfek mi na soustruhu zůžili na potřebnou šířku a zase strojově svařili ... vše je vyvážené a nic neutíká ... přišlo mě to na 700,- .... trvalo to asi půl hodiny( nemohl jsem sehnat 15" úzkou rezervu).MateZ píše:Alpe netušíš kde bych tu dojezdovku mohl sehnat???
sorry ale tohle je rada za všechny prachy protože nevěřím že pneu z motorky může mít takovou nosnost aby unesla BMW.Kelim píše:mě po malé úpravě(milimetr rozšíření středové díry) pasuje dojezdovka R17 origo z E46 a pneu sem tam natáh (protože je to strašně drahý:) pneu z mašiny nějakýho endura...a pohoda
abych řekl pravdu tak nevím, prodal mi to kamoš co vozí jeté pneu z Itálie a podle něj mělo být z BMW, ..... na 90% je to z Volswagenu, Škodovky, Audiny, Seata nebo něčeho podobného co má rozteč 5x100... pokud by jsi koupil BMW ráfek 5x120 (třeba i fungl nový), tak je pneu plně použitelná (podle stavu byla použita cca jednou)..... Taky se to dá jednoduše vyřešit redukční podložkou, která změní rozteč (tak jsem to původně plánoval ale nakonec vyřešil tak jak jsem psal).MateZ píše:Husko dík za nabídku a z jakýho to je auta? - pasovalo by to vůbec? Teď venku prší a mě se to nechce jít měřit do deště-((