Občas se to někomu stane, že si přitom jako spestření zašmrdlá s klíčkem v zapalování a je problém na světě.
Jakmile je airbag odpojenej tak se nesmí hnout s klíčkem. Nesmí přejít přes polohu I. .
jp ja vim..nejakej maniak nejak na vyresetoval cidlo co je pod sedakem a ze mu to povedlo.alespon tak pise na bimmer...nejakej american..mozna jen ojebavel..jo kontrolky jsou 2ks.majitel co mel predemnou vuz daval dolu volant a bylo to..nevite kolik to asi muze stat?ta diagnostika
člověče jak tak čtu tvoje příspěvky tak musím říct že píšeš na učitele nějak divně, zkus si to někdy po sobě přečíst a ber v úvahu to že my ostatní neznáme tvoje myšlenkový pochody , potom je orientace v tvých příspěvcích kolikrát problematická.
jo sorry,ja vim..to mi rikaji porad..ja jinak ani nevim cesky,tak se snazim nejak skomolit nejake vety.budu se snazit to psat k veci.jen nechci pisat dlouhe liturgie,to by se pak nechcelo jinym cist.musim si to prestudovat ako sa tu pise.ale diky za upozorneni.i tak jsem moc rad ze jsem tady,protoze jste mi moc pomohli..