ahoj .prosim vas, nevite jestli se nejakym zazraken daji dat do e34 rv 94.analogove budiky..ty klasicke bez toho digitalniho picusu co maju ty nove.myslim ten co meli ty starsi na 4 konektory..ja tam mam jenom 2 konektory.tak nevim jestli by to fachcilo..nevim totiz nikde take zohnat.neukazuje mi kilometre a teplotu vody:( diky
nejak se nevyskituje:( vsichni maji jen tu starou..nova je draha a nechci tu motometer nebo co to je..nato jsem slysel zle veci..ze skoro odchazi a take..nevim co je natom pravdy..
starou tam nedáš navíc pokud máš r.v.94 tak je v ní i uloženej kod immo takže by ti to nejelo.tj sehnat tu co tam paří a věr že se vyskytuje. jen se mrknout popř. poptat zde na foru v sekci ND.
jo to ja mam ale malej problem.bydlim v bratislave:( mozna nekdo z brna a okoli kdyby..bratranec je z tisnova,tak mu brnknu co a jako..kua na e32 mam doma 3ks:)
No jo, blby niesom aby som to nevedel sam, ale asi som sa na nich tazko mohol kuknut, ked ich mam doma a pisal som z prace....
Jo, su to na benzin, takze bohuzial..... Co kukam, maju rychlomer do puhych 280km a pasuju na E32/34 750i 740i 735i a 730i...
Zohnat by som vedel na diesel, ale to by volaco trvalo...
Jednou jsem budíky z E32 použil v 535iA E34 - bylo to OK, akorát jsem nějak nemohl narvat do nádrže těch - a teď nevím na kolik má nádrž E32.
Fungovalo to bez problémů - digitální počítadlo km,... vše OK, akorát teda ještě nehrál počet km , myslím.