Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Predni naprava E34
-
- Klubové ID: 2009
Pri plnem rejdu mi dre pneu pravy podbeh.Auto je ted v servisu. Meni mi kulaky,jedno al. rameno a spoj.tyc.Rikal ze nastavi geometrii ale udajne nemuze nastavit to kolo aby nedrelo,pry tam nejsou dorazy.Lze to nejak resit?Nebo vymenit mechanika?Co vy na to?V technicaku Mam 15,16 snad i 17ky.Ted jsou tam origo BMW 16 55 225
Jde o to,aby ryska která je na volantovce byla proti rysce na převodce řízení,je na takovém kroužku,chce to ty kroužky očistit najít rysky a postavit proti sobě,jde o tzv.základní polohu řízení(nulovou).
Taky záleží na čom ti to dělaj,ale dnes jsou geometrie,že ti porovnaj osy náprav vůči ose vozu pak kol vůči ose vozu,vzájemné osy náprav,jestli není vůz čtyřstopý(bouračky do rohlíku špatně udělaný)no zkrátka na dobrý geometrii ti zjistí vše a zkontrolují ti i zadní nápravu i když klasická 34 vzádu štelovat nejde jen M5 E34.Můžeš to mít úplně na krásně po ráně(bouračka).
Taky záleží na čom ti to dělaj,ale dnes jsou geometrie,že ti porovnaj osy náprav vůči ose vozu pak kol vůči ose vozu,vzájemné osy náprav,jestli není vůz čtyřstopý(bouračky do rohlíku špatně udělaný)no zkrátka na dobrý geometrii ti zjistí vše a zkontrolují ti i zadní nápravu i když klasická 34 vzádu štelovat nejde jen M5 E34.Můžeš to mít úplně na krásně po ráně(bouračka).
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
Co to je za mechoše??? 20 let dělá auta a po téměř repasi přední nápravy ti v rejdu něco bouchá a vrže?
Mě dělali kdysi předek na e34 a úplně v pohodě. 1,5 dne i s objednáním čepů, ramen, siláčů, tyček stabíků... A auto jelo jako nové. Super! A laserová geoška... Ani náhodou. Tenhle dědula měl v dílně jenom zvedák. A na geošku jsem musel jinam. K mému údivu to ani nemuseli štelovat. Ten maník to trefil od oka. Asi nějaká dobrá stará škola...
Mě dělali kdysi předek na e34 a úplně v pohodě. 1,5 dne i s objednáním čepů, ramen, siláčů, tyček stabíků... A auto jelo jako nové. Super! A laserová geoška... Ani náhodou. Tenhle dědula měl v dílně jenom zvedák. A na geošku jsem musel jinam. K mému údivu to ani nemuseli štelovat. Ten maník to trefil od oka. Asi nějaká dobrá stará škola...

-
- Klubové ID: 2009
Rikam kurva ze mam smulu jak prase.Me to odstranilo jenom bouchani v kulaku,jak to chytne nerovnost nebo koleje na silnici stejne si to dal plave.To jsou normalni kokoti.To by byla dost blba nahoda aby tam z niceho nic odeslo.Menil pouze jedno AL.rameno,tyc rizeni a 4 cepy a pry s tim nic jineho nedelal.Asi jsou dobri akorat na vymenu gum-mozna.
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
[quote="rzich"]Rikam kurva ze mam smulu jak prase.Me to odstranilo jenom bouchani v kulaku,jak to chytne nerovnost nebo koleje na silnici stejne si to dal plave.To jsou normalni kokoti.To by byla dost blba nahoda aby tam z niceho nic odeslo.Menil pouze jedno AL.rameno,tyc rizeni a 4 cepy a pry s tim nic jineho nedelal.Asi jsou dobri akorat na vymenu gum-mozna.[/quote]
No, jestli ti to plave v kolejích a máš tam gumy 225, tak je to tak nějak normální. Nesmí to mít vůle a už vůbec né bouchat a vrzat.
No, jestli ti to plave v kolejích a máš tam gumy 225, tak je to tak nějak normální. Nesmí to mít vůle a už vůbec né bouchat a vrzat.
A ty rysky máš postavený proti sobě,je to polovině celkovýho rejdu,volant se zablokuje,a pak se dělá geometrie,aby tyče řízení kde se to seřizuje byly takřka stejně dlouhé na každé straně.Moc nechápu jak na laserové geošce s tím mají takový problém,nechájí se s tím max.rejdy změřit a porovnat vzájemně.