Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ukazatel paliva TDS zlobí...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
DirtyHarry

#1 Příspěvek od DirtyHarry »

Zdravím a prosím o radu. Mám e-34 tds,při vypnutém zapalování je ručka stavu paliva opřená o rantl budíku pod rezervou,při nastartování poskočí na stav cca 10 l a zůstane tak,jedno kolik mám v nádrži. Zkusil jsem vyndat měřák z nádrže,plovákem nahoru+dolů,efekt žádnej. Počítám,že KO bude budík,ale nerad bych pak kupoval dalších pět věcí a nakonec zjistil,že je to třeba v kabeláži. Není nějaký fígl,jak ho vyzkoušet ?
A ještě,jde tenhle ukazatel zaměnit z 525td ? Známý tvrdí,že ne,prý je tam jiný tlak z podávacího čerpadla a ukazuje to nesprávné hodnoty (mne to přijde jako blbost).
Díky moc 8) .
oldaf
Klubové ID: 3385

#2 Příspěvek od oldaf »

Budíkem to nebude pokud při zapnutým zapalování poskočí. Když s ním otáčíš třeba vzhůru nohama tak musíš chvilku počkat ono to naběhne až po chvilce ,má to zpoždění. Pasuje tam jinak i 525TD, 524Td . nemusíš kupovat i s čerpadlem čerpadlo se dá odletovat. Zkus ten plovák rozebrat , já měl zrezlou tu tyčku co se na ní pohybuje plovák a on se na ní zasekl Jo a ten budík tam jde i z TD
DirtyHarry

#3 Příspěvek od DirtyHarry »

Díky za radu,zkusím tedy ještě jednou otevřít nádrž.
vilejs

#4 Příspěvek od vilejs »

ahoj.toto je klasika na bmw e34-32.... to je iba zaspineny plavak a zle napnute vedenie popri nom:) oprava stoji 0 korun:)mne sa to stalo uz 3 krat na mojich bmw co som mal..stale dokola to iste.
Odpovědět