Nazdar,chtel sem dnes menit svicky - tak sem se dostal k prvni,sundal tu civku ci jak se to nazyva a trochu se vydesil...u svicky bylo teda docela dost oleje. A je kurva dotazena takze musim zajet do obchodu pro lepsi naradi.
Co ten olej? Znamena to ze neco je pekne v hajzlu nebo co?
dik
čus, bude špatný těsnění pod ventylovym víkem, díl č.3 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
kup ty dvě menší co sou kolem svíček a rovnou i to velké co je po obvodu pod celým víkem ventilů, origo stojí ten set kolem 700, je to stejně drahý jak neorigo, můžeš koupit i jednotlivě ale když už to bude dole vyměnil bych všechny, vyměnit to taky zvládneš sám, musíš dodržet správné pořadí utahování šroubů
Buď v klidu. Jestli není olej na svíčkách zevnitř,tak jsi v pohodě. Když je olej u svíčky hned pod cívkou,tak se tam dostal nejspíš tak,že někdo doléval olej a nechtěně ho vylil i mimo plníci otvor. Olej se tak nalil pomezi tu cívku přímo k svíčce. Taky jsem to zažil,když jsem plnil olej. A myslím že byl u svíčky která je nejbližší k čelnímu oknu.
mne vymena oleje ceka:)
tak svick vymeneny...vic oleje bylo asi u dvou svicek,u dalsi jen trosicku a tri suche..
akroat se mne podelal klic na svicky pri utahovani tak nevim ejstli jsou dve poradne dotahnute....i kdyz motor slape
ten olej tam je proto že máš už asi dřevěné těsnění ventilového víka co je kolem svíček. mněl jsem to na 24v v omeze když jsem ji kupoval byly tam 4svíšky ůplně utopené