Ahoj byl jsem na srovnání zadní nápravy a řekli mi že už to nelze mam levé kolo vyosené(je více vepředu je to i dost vidět)asi to bylo ťuklé a jak je vše z hliníku...neznáte někoho kdo by to srovnal?nebo pokud by to nešlo je pravděpodobnější hlá nápravnice nebo ramena díky za odpověd ja bych řekl že spíš nápravnice
Asi nejpřesnější bude to dat na digitální stolici a proměřit karoserii podle tabulkových rozměru at se vyloučí špatně opravená karoserie.Pak jít po zbytku nápravy to už by neměl byt takoví problém(náprava,ramena atd)
teď jsem to měřil je to 16mm řekl bych že do kastle to nešlo přeci jen ten hliník tak pevný není koukal jsem v bazaru na poťukanou 530D měla oba zadní lemy odřené a trochu zamačklé dovnitř a kola...mazec rozhazený recenze taky píšou že musíš s hlin.podvozkem opatrně
poradím ti tak že na rovnání zapomeň a kup druhou na vrakáči. Mám bohaté zkušenosti s rovnáním a svařováním hliníkových rámů lešení (dělal jsem i několik statických posudků)... hliník v podstatě nemáš šanci narovnat... jedině uříznout a navařit. .. na autě bych do toho nikdy nešel !!! v podstatě jakoukoli druhotnou manipulací vzniknou trhliny
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d