Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jak zapojit centrál?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
milhaus26

#1 Příspěvek od milhaus26 »

prosím o radu, mám e34 a chtěl bych zapojit centrál na alarm, abych mohl odemikat auto přes dálku, protože nějaký zlodějzmrdi mi rozjebali zámek u řidiče, tak je chci zaslepit.

takže otázka zní, kde na obrzku je centrál ke kterému můžu napojit alarm? :)

Obrázek
brumlae34

#2 Příspěvek od brumlae34 »

Rozeber ridicovy dvere, najdi kabely co vedou k mikrospinaci co dava impuls rele centralu a jdi po dratech az do auta na sloupek ridicovych dveri kde ten dalkac napojis a je vyreseno, potom musis napojit drat ke spinacu otevrenych dveri a ostatni draty + , - atd... dalkač se dvema ovl. vyjde cca na 600,- na http://www.dstechnik.cz Tak prijemnou zabavu... 8)
milhaus26

#3 Příspěvek od milhaus26 »

díky za radu, tohle byla druhá možnost, ale moc se mi do ní nechtělo a jak rozeberu řidičovi dveře abych je nerozsekal, není tam nějaký fígl či tajný šroubek? :)
Horys
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Horys »

Ještě jednodušeji u řidičovích dveří jak jde svazek ze dveří do sloupku jsou dva šroubky ty odšroubuj a rozdělej tu patici vytáhni ten protikus ze sloupku až na tebe budou čučet dráty.pak skoušečkou proti kostře(minus)a pychej do jednotlivých drátu až se centrál zamče a pak odemče to jsou ty správný vodiče na ty pak připoj ty vodiče od alarmu.
jurasis

#5 Příspěvek od jurasis »

Horys píše:Ještě jednodušeji u řidičovích dveří jak jde svazek ze dveří do sloupku jsou dva šroubky ty odšroubuj a rozdělej tu patici vytáhni ten protikus ze sloupku až na tebe budou čučet dráty.pak skoušečkou proti kostře(minus)a pychej do jednotlivých drátu až se centrál zamče a pak odemče to jsou ty správný vodiče na ty pak připoj ty vodiče od alarmu.

Sakra Horys, píchej, ne pychej... :roll:
Jinak, rada dobrá... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Horys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Horys »

Už vždycky jenom píchat :oops:
Elektro

#7 Příspěvek od Elektro »

Já osobně jsem napojoval na E-39 alarm na pravé straně,protože je tam pod podlážkou spolujezdce svazek na blinkry a na pravých dveřích jsem napojil centrál.Mám za to že je to ovládané " - ". Ale ty dveře budeš asi muset rozebrat kvůli barvě drátu.
Horys
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Horys »

NA E39 je lichtmodul na pravé straně v předu tak je nejlepší to dat tam ale e34 má LCM vzadu na levé straně pod sedadlem nebo v motorovém prostoru v boxu na pojistky je to podle verze licht nebo low proto bude lepši to natáhnout s toho sloupku aby se to nemuselo tahat po celým autě.
Elektro

#9 Příspěvek od Elektro »

Horys píše:NA E39 je lichtmodul na pravé straně v předu tak je nejlepší to dat tam ale e34 má LCM vzadu na levé straně pod sedadlem nebo v motorovém prostoru v boxu na pojistky je to podle verze licht nebo low proto bude lepši to natáhnout s toho sloupku aby se to nemuselo tahat po celým autě.
.

To asi ano ,jen jsem přidal názor jak jsem to děllal u E-39
Horys
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Horys »

ELEKTRO nechtěl sem tě nějak opravovat.jestli to tak vyznělo tak sorry.Každá dobrá rada se hodí.
Elektro

#11 Příspěvek od Elektro »

Horys píše:ELEKTRO nechtěl sem tě nějak opravovat.jestli to tak vyznělo tak sorry.Každá dobrá rada se hodí.

No Problem,moje chyba myslel jsem že 34 to má stejně :roll:
Odpovědět