S volantem jde vyklat o cca 2cm nez tukne do posilovace.Takze bych rekl ze vule bude nekde na nejakym kloubku od volantu k posilovaci nebo primo v posilovaci.Nevim jak je to presne sestrojene, ale o vikendu to omrknu..no snad na to prijdu
bmw123456 píše:S volantem jde vyklat o cca 2cm nez tukne do posilovace.Takze bych rekl ze vule bude nekde na nejakym kloubku od volantu k posilovaci nebo primo v posilovaci.Nevim jak je to presne sestrojene, ale o vikendu to omrknu..no snad na to prijdu
Myslim si ze ta vule 1,5 cm je jen v poloze prime. zatoc kola do rejdu a vyzkousej jestli je i v krajni poloze stejne velika. Asi nebude. Pokud se vule zmenila a je podstatne mensi, tak je to prevodka rizeni.
Prubnul jsem to.Ta vule je tam i kdyz mam kola v rejdu.
O vikendu to ocihnu poradne..ted v tydnu nemam cas..ale porad to tipuju na nejaky kloubek na tyci od volantu..ale prevodovku nevyvracim
bmw123456 píše:Prubnul jsem to.Ta vule je tam i kdyz mam kola v rejdu.
O vikendu to ocihnu poradne..ted v tydnu nemam cas..ale porad to tipuju na nejaky kloubek na tyci od volantu..ale prevodovku nevyvracim
muze i byt volna paka rizeni na prevodce rizeni. staci vetsinout dotahnout matku
Jo dostal...no vule je v prevodovce..dotahl jsem ten stelovaci sroub, ale jen sroubovakem rukou.Vule bych rekl ze je stejna.Ma se ten stelovak dotahnout vetsi silou?Podle me ne..mno tak to asi vidim na jinou prevodovku.
Jestli se nemejlím, tak se povolila kontramatka a ten šroub jakoby vyšroubovával tak dlouho, dokud šlo ještě točit volantem. Když se to přepísklo, tak ve střední poloze nešlo točit, nebo se nevracel volant do středu sám, atd., prostě nechat rozumnou vůli!
No použitou bych u nás nekupoval spíše rakousko či neměcko a z nějaké bouračky protože tohle je slabé místo bmw. Abys pak za půl roku na tom třeba nebyl ještě huře.
Ja som kupil z nemecka z touringa buraneho na prdel co mal 170tkm (predajcovi skutocne verim lebo su nanho len tie najlepsie referencie) a rovno so servotronikom nech to stoji za to, tento vikend budem menit, inac spojovacky mam nove, pomocny cap riadenia takisto, v ramenach powerflexy tak sa uz tesim ako to bude jazdit s tym servotronikom a prevodkou v super stave, uz teraz je to celkom fajn:))
No ja som si to vyriesil tak ze sice som v klude pomohl kupit E39ku, ale radsej som si zohnal mne vyhovujucu E34ku a mam bez problemov prachy na to aby som vymenil komplet cely podvozok, dal si vyfuk aky chcem (bude asi eisenmann), celolak a aby celkovo auticko dostalo len a len to najlepsie.
Jasan.Ja si ji chci dat taky pekne do poradku.Tenhle mesic jdou tlumice na predek...na zadku potrebuju udelat brzdy...vymenit desticky a asi i kotouce.Opravit rucni brzdu..a kopa dalsich veci.Ale ty ceny na tu e34 zas tak strasny nejsou.
uz me teda proslo rukama e34 hodne, ale nikdy byla vule v prevodce, pokazde stacilo utahnout tu kliku co jdo od prevodky ke spojovacce, tak nejdriv mrkni na to. je to za darmo !!