Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klimatizace e34
-
- Kontaktovat uživatele:
včera se udělalo pěkně teplo, že si zapnu klimu, klima klimovala po chvilce začalo být v autě zima, tlačítko kontrolka zhasla, ale klima beží dál, vypnout a zapnout motor nepomohlo. To bude asi problém s tou elektromagnetickou spojkou mezi kompresorem a řemenem. opravoval toto už někdy někdo, na co si dát pozor nějaké nástrahy ... díky
-
- Kontaktovat uživatele:
to já mám opačný problém. udělalo se teplo tak jsem si chtěl zapnout klimatizaci a nic. Teploměr ukazoval 26 v autě jsem měl nastaveno 16 na obou zónách (míň to nejde), zapnul jsem vymrazování a nic. Tak jsem zkusil zapnout vymrazování max a taky nic. je pravda, že větrák se po zapnutí vymrazování (kteréhokoliv) víc roztočil, ale foukalo to jen vlažný vzduch. Kontroloval jsem stav kapaliny v nádržce a pojistky - ale nic. Auto jsem koupil v zimě, kdy jsem neměl možnost si klimu odzkoušet, nevím, co s tím. Neřešil někdo něco podobnýho?
Jurimir píše:to já mám opačný problém. udělalo se teplo tak jsem si chtěl zapnout klimatizaci a nic. Teploměr ukazoval 26 v autě jsem měl nastaveno 16 na obou zónách (míň to nejde), zapnul jsem vymrazování a nic. Tak jsem zkusil zapnout vymrazování max a taky nic. je pravda, že větrák se po zapnutí vymrazování (kteréhokoliv) víc roztočil, ale foukalo to jen vlažný vzduch. Kontroloval jsem stav kapaliny v nádržce a pojistky - ale nic. Auto jsem koupil v zimě, kdy jsem neměl možnost si klimu odzkoušet, nevím, co s tím. Neřešil někdo něco podobnýho?
Predpokladám, že si kontroloval stav chladiacej kvapaliny. Tá s tým nemá nič spoločné. Treba ísť za klimatizérom, ktorý prekontroluje stav náplne - chladiva v klim. sústave. Doma si to neskontroluješ.