Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak vyloupnout ovládáni oken na středovém tunelu?? e34
-
- Klubové ID: 1612
dzonnek píše:Mohli by jste mi někdo poradit?? zlobí mě tam ovladač dolů jde jak má ale na vrch musím zatlačit a jako by od sebe. No musí to člověk znát. A ted už bude teplo tak se to bude velice hodit bo v mém přibližovadle chybí klima ale zato mám obrovské střešní okno:)
No šroubováček nebo nožík a zapáčit,žádná vychytávka tam není

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj pokud ti to pujde pacenim tak se mas ... ja si to nemyslim, dneska sem s kamosem rozlamal spinac vystrazneho 3uhl. , doporucuji to vytlacit zespoda ... to je jiste ze to neznicis, musis odmontovat zadni cast tunelu (vzadu jsou 2 sroubky pod cernou krytkou jakoby pod temi vydechy ventilatoru) pak jeste jeden mezi prednim a zadnim dilem ... pak se dostanes pod ten predni dil a muzes to vytlacit cele ... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nektere opravdu drzi kvalitne ... tak radsi na jistotuKail píše:No já vypáčil šroubováčkem ze předu celej ten panýlek s čudlíkama,a šlo to v pohodě,nic jsem nezničil ani neohnípal...Ale jestli to tobě drží nějak moc tak to razši rozeber zezadu,je možný že už to u mně třeba někdo vyndaval a nějaký packy tam ulámal,nebo já nevím proč to šlo tak snadno...