Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak rozdělat tapec u předních dveří??
-
- Kontaktovat uživatele:
Poradíte mi někdo?? Nějak se mi začlo špatně zavírat přední okno vyjíždí z tama odkud by nemělo a nejde pořádně dovřít vždy dojede nějak šikmo. Nevíte někdo čím by to mohlo být?? Zítra se na to chci mrknout ale než se do toho pustím radši o tom něco vědět. Díky čao
Jo přidám že je to e34. Sorry jsem si to neuvědomil..
Jo přidám že je to e34. Sorry jsem si to neuvědomil..
U E34 musis najskor vysrobovat reprak, potom cudel zamykania dveri, v pripade vodicovych dveri vypacit ovladanie zrcatok a odpojit ho od konketoru, odcvaknut tie dve plastove krytky (na rucke a pod kluckou dveri), odsrobovat sroby pod nimi a potom uz len s trochou sily dat tapec dole. Mna by skor zaujimalo ci sa nieco da robit zo zlomenymi dvernymi klipmi (tie plastove koninky v tapeci, ktore sa zacvakavaju do dveri, vyzera to dost beznadejne, naprat nove tam proste asi nepojde...) a ako pri spatnej montazi
zacvaknut do otvoru v dverach ten cierny klin s priecnymi drazkami, proste to nejde, alebo sa mam toho nebat a pri namontovanom tapeci len poriadne buchnut kladivom do madla dveri? Fakt nerad by som nieco ulomil...
zacvaknut do otvoru v dverach ten cierny klin s priecnymi drazkami, proste to nejde, alebo sa mam toho nebat a pri namontovanom tapeci len poriadne buchnut kladivom do madla dveri? Fakt nerad by som nieco ulomil...
-
- Kontaktovat uživatele:
tak ten plastový čudlík jsem na kličce od dveří našel ale ten na madle hádám že to je asi kde má být ten druhy tak ten ne. Chci se dostat do spolujezdcovy strany takže tam odpadá odpojování konektoru na zrcátka. Reprák mám ale vedle dveří v tom jako by A sloupku u země. Tak dnes sem se na to koukal a nějak sem si stím nevěděl rady. Vyměnil jsem si zadní světlo co mi dnes uživatel hysdra dovez a vyměnil vypínač na mlhovky. Ale na tapec jsem nepřišel..ale je fakt že jsem už byl zmrzlej a nachám to na zítra..Musím přijít na to proč se to okno blbě zavírá ono to vyjede z těch drážek a pořádně se to nedovře a profukuje tama..je to pěkně otravné nesnáším jakékoliv pazvuky v autě a tohle mi dokonale pije kref! Tak díky za rady snad se to povede:-)