Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Demontáž zrcatek e34 facelift
-
- Klubové ID: 1448
- Kontaktovat uživatele:
je to nacvakléChecker píše:Potřebuju sundat zrcatka na lak. Je to 95 rok výroby, takže facelift stejný jsou i na e36. Jde mi o to sundat jen tu lakovanou část aniž bych sundaval celý zrcátko a něco zkurvil. Poraďte mi někdo jak to uspěšně demontovat. Dík
tet si na to přesně nevzpomenu , ale asi je lepší vypáčit zrcádki, to jde lechce a pak zatlačit ta ty zacvaklé plastové packy toho krytu aby nepraskly

-
- Klubové ID: 1448
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nakonec dopadlo jak sem nechtěl, jedna strana se mi polámala, takže sem nakonec musel koupit oba ty kryty zrcatek co sou v laku novy...mrdat, je to křehky jak porcelán, ještě v ty zimě.
Musel jsem jednat rychle, protože sem to vezl na lak za prahu i s haubnou, tak sem to vzal z Autokelly ktery jinak proklínám ale měli to jediní skladem. Cena byla 614,- za 2 kusy, dík Doemixxxově slevě 42%
Musel jsem jednat rychle, protože sem to vezl na lak za prahu i s haubnou, tak sem to vzal z Autokelly ktery jinak proklínám ale měli to jediní skladem. Cena byla 614,- za 2 kusy, dík Doemixxxově slevě 42%