Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Demontáž zrcatek e34 facelift

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Checker
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Checker »

Potřebuju sundat zrcatka na lak. Je to 95 rok výroby, takže facelift stejný jsou i na e36. Jde mi o to sundat jen tu lakovanou část aniž bych sundaval celý zrcátko a něco zkurvil. Poraďte mi někdo jak to uspěšně demontovat. Dík
ilegaltuner
Klubové ID: 1448
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ilegaltuner »

Checker píše:Potřebuju sundat zrcatka na lak. Je to 95 rok výroby, takže facelift stejný jsou i na e36. Jde mi o to sundat jen tu lakovanou část aniž bych sundaval celý zrcátko a něco zkurvil. Poraďte mi někdo jak to uspěšně demontovat. Dík
je to nacvaklé

tet si na to přesně nevzpomenu , ale asi je lepší vypáčit zrcádki, to jde lechce a pak zatlačit ta ty zacvaklé plastové packy toho krytu aby nepraskly :wink:
Checker
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Checker »

pravě nechci aby to prasklo, takže jak? mám vypáčit zrcatko? se na to bojim šáhnout, sem trochu opatrnej v těhlech věcech...
ilegaltuner
Klubové ID: 1448
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ilegaltuner »

zrcátku vypáčiš bezproblému najakým nožem, nebo čímkoli do tam píchneš, pak by jsi mněl už vidět ty packy od plastového krytu
Checker
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Checker »

ilegaltuner píše:zrcátku vypáčiš bezproblému najakým nožem, nebo čímkoli do tam píchneš, pak by jsi mněl už vidět ty packy od plastového krytu
Jo díky ilegal, zkusím to podle tvy instrukce, snad nezlomim zrcátko ani nic jinýho.... :wink:
Checker
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Checker »

Tak to nakonec dopadlo jak sem nechtěl, jedna strana se mi polámala, takže sem nakonec musel koupit oba ty kryty zrcatek co sou v laku novy...mrdat, je to křehky jak porcelán, ještě v ty zimě.
Musel jsem jednat rychle, protože sem to vezl na lak za prahu i s haubnou, tak sem to vzal z Autokelly ktery jinak proklínám ale měli to jediní skladem. Cena byla 614,- za 2 kusy, dík Doemixxxově slevě 42% :wink:
Odpovědět