Zdravim Vas. Chcem sa Vas opytat. Neviem ako, ci je to unavou materialu alebo coho, ale na ovladacom paneli digitalnej klimatizacie (5er E39) sa mi polamali tlacitka ovladania teploty (nalavo od displeja - s modrou aj cervenou sipkou) a teraz je trochu problem do nich tukat a ovladat teplotu - su zlomene na polovicku ale este funguju. Daju sa tieto tlacitka vymenit, alebo je potrebne menit cely ovladaci panel? Je to problem, stalo sa to uz niekomu z Vas, resp. vymienali ste to uz?
vymenit sa urcite daju, ale asi tazko ich zozenies... Vacsinou sa predava cely panel..... Ten neni problem kupit na nemeckom ebay za celkom rozumne ceny. Keby si v buducnosti potreboval, mozno by som vedel pozhanat, akurat dnes som bol u svojho suppliera pre nejake diely...
Na E39 se daji 100% koupit samostatný tlačítka. Taky jsem je měl polámané a objednával jsem je kdysi origo celej set (všechny). Stačí mrknout na ETK (např. 64118375645), cena je asi 500 Kč (podle realoem).
Super, vdaka za dobre spravy. Este otazka. Ako vymontujem ovladaci panel? Neviem tam najst ziadne sroby ani nic, neviem panel vytiahnut von, viete mi poradit? Dakujem
Nemusíš nic rozebírat,ten panel jde normálně vysunout dopředu stačí do tý mezery strčit šroubováček a trochu zabrat.Ted jsem ho taky vyndaval a šlo to dobře.
Maca píše:Na E39 se daji 100% koupit samostatný tlačítka. Taky jsem je měl polámané a objednával jsem je kdysi origo celej set (všechny). Stačí mrknout na ETK (např. 64118375645), cena je asi 500 Kč (podle realoem).
A kde se to dá splašit za tuhle cenu? Mě právě v ACR Auto (ČB) řekli 1700,- za tuhle sadu...
taky jsem to měl zlomené modrou i červenou, než jsem je objednal, tak jsem je vyndal a narychlo zezadu zalepil-decentně a drží, to jen aby jsi to mohl dobře ovládat než budeš mít nové.