A kolik čerpadel tam je a filtrů?S tímhle motorem bohužel nemáme žádný zkušenosti

Přesně tenhle problém mám. Objedu za dopoledne celý město, ujedu 1km, chcípnu, za chvíli nastartuju a vše ok, a pak najednou sednu do auta a nic. Zkusim to asi všechno povyměnit, už by stejně bylo na čase.Zdenal píše:Tak pánové, mám naprosto stejný problém.. DNES SE MI STALO:
Z ničeho nic auto přestalo táhnout, tak jsem pustil plyn, trochu se chytlo a jelo normálně. Zkusil jsem více vytočit a u hranice 3000ot jakoby mě někdo chytil za prdel a auto škubalo a nechtělo přes tuto hranici.
V nižších otáčkách jelo celkem normálně, ale poznal jsem úbytek výkonu.
Chcípnu to u Globusu a o hodinu později normálně nastartuju, jedu se podívat k BMW AMT jak mají otevírací dobu, abych to nechal napíchnout na diag. Chcípnul jsem to tam a o 10min později jsem to už nenatočil.. Takže odtahovka a stojí to v servisu..
Doufám, že se na to přijde co to je a pak dám vědět, jestli už toto někdo opravil ať napíše co to bylo..
snad to nebude vysokotlaké čerpadlo
Měnil, ale samo že ne za nový, spíš za zánovní který mělo najeto ani ne 60tkm a asi bych nepočítal že by tak brzy mohlo odejít. Hlavně mám ten problém, že zákonitě když jedu na diagnostiku, tak v tu chvíli mi auto jezdí(jinak bych tam ani nedojel)a neukáže tedy žádnou závadu. Zatím auto nebylo napíchnutý v okamžik kdy nejelo... Uvidim no, snad závada nebude nákladnější, jako např vstřikovací čerpadlo nebo vstřiky..surfis píše:Kamile naprosto stejný problém měl kamarád s 525D. Nad 3000ot začal motor cukat a nejel. Zajel do BMW tam jasně potvrdily vadné čerpadlo (pod sedadlem řidiče - dávalo, ale málo). Než dojel ke svýmu servisákovi, tak už to nenatočil. Sice si psal, že si čerpadlo měnil, ale bylo nové? Mohlo znovu odejít...