Čaute.Jenom pro ujištění.Kamoš má 2,5 tds a tvrdnou mu hadice a při otevřítí expanzky valí ven voda.Auto se nepřehřívá a není voda v oleji ani naopak. Je to prasklá hlava?????
no koukam ze to je docela dobre rozsirenej problem mam sto chuti tu palici schodit a podivat se na tesneni a rovnou tu hlavu orovnat buch vi jak natom je ale zase to nechci delat na zdar buuh
Rendis píše:mě to také zajímá.Teplota v normálu,na víčku oleje nic,ale z výfuku bílej dým.?
někde sem četl, že přesně todle dělala voda ve výfuku, pomohla dírka na odtok nebo to pořádně protáhnout mám na M50 taky trochu bílo a jinak bez příznaků tak snad to bude jen ta voda:)
Rendis píše:mě to také zajímá.Teplota v normálu,na víčku oleje nic,ale z výfuku bílej dým.?
někde sem četl, že přesně todle dělala voda ve výfuku, pomohla dírka na odtok nebo to pořádně protáhnout mám na M50 taky trochu bílo a jinak bez příznaků tak snad to bude jen ta voda:)
Já co jsem se setkal s prasklou hlavou,tak teplota vody rychle rostla/reagovala/ na zatížení a opačně.
Ale pakliže,Vám to nevaří a topení topí,tak bych to neřešil.
fafejta píše:Já co jsem se setkal s prasklou hlavou,tak teplota vody rychle rostla/reagovala/ na zatížení a opačně.
fafejta píše:Já co jsem se setkal s prasklou hlavou,tak teplota vody rychle rostla/reagovala/ na zatížení a opačně.
To víš, ona voda s fridexem je perfektní mazadlo, ať už jde do válce nebo do oleje, podle toho, kam je díra...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
RBMW píše:Čaute.Jenom pro ujištění.Kamoš má 2,5 tds a tvrdnou mu hadice a při otevřítí expanzky valí ven voda.Auto se nepřehřívá a není voda v oleji ani naopak. Je to prasklá hlava?????
Pokud by to byla prasklá hlava, tak by jsi zcela jistě pozoroval vysoký úbytek vody. Tady co kluci popisují nemá s hlavou nic společného. Je to normální vlhkost. Kondenzace vlhkosti ve výfuku, která je zapříčiněna krátkými popojížďkami a častými studenými starty. Nebudeme si nic nalhávat, ale palivo dělá taktéž své. Právě teď testuji natural 98 od JETky. Tak uvidím. Pán mne pravda moc nepotěšil. Prej se tohle palivo moc netankuje a stojan byl zavzdušněný. Tak na druhý pokus jsem natankoval plnou. Tak mám malinko obavu, aby nebylo palivo lehce zvodnatělé.
To víš, ona voda s fridexem je perfektní mazadlo, ať už jde do válce nebo do oleje, podle toho, kam je díra...
No moc ti nerozumim jak to myslíš,ale co jsem se setkal se směsí fridex-olej tak je to spíš lepidlo jak mazadlo.Asi jinej kraj=jiný fridex