zdravím hoši,přestalo mě fungovat vyhřívání sedaček,tak se chci zeptat,zda je to náročná oprava,mám kůži a nerad bych ji nějak kuchal,tak jestli s tím má někdo zkušenost,tak díky za radu,je to kombi 530d r.v.02
dexter píše:nejdřív si změř,jestli ti de štáva do sedaček.Dost se lámali ty kabeli pod sedačkou.
Kde přesně jsou? Mám podobný problém. Když zapnu vyhřívání, tak buď hned zhasne, nebo to normálně hřeje. Prostě to "vypadává". Stačí přitlačit na sedačku kousek od opěradla směrem k tunelu a pak to zase funguje (chvíli). Takže by mně zajímalo jak se k těm drátům dostat abych to zkouknul.
To je divný,že zhasne.Neměli by zhasnout tehdy,když jsou úplně rozehřáté?Případně když dosáhnou zvolené teploty?Mě se ještě nestalo,že by zhasli samé od sebe,ale je možné,že by to bylo na stejným princípu jako výhřev zadního okna a v tom případě by si tam musel mít někde skrat.No,ale já jsem si teda opravdu nevšiml,že by zhasli samé.
nikdy nezhasinaj, pravdepodobne mas nemocnou decku v sedacce, pze tohle mi taky delalo, kdyz sem zapnul, tak to jen probliklo a pak prestala vyhrivat uplne. odesel mi vyhrev sedaku.
pindour píše:nikdy nezhasinaj, pravdepodobne mas nemocnou decku v sedacce, pze tohle mi taky delalo, kdyz sem zapnul, tak to jen probliklo a pak prestala vyhrivat uplne. odesel mi vyhrev sedaku.
Jo přesně tak to vypadá. Měnil jsi dečky nebo ti to někdo dělal. Dečky jsou celkem levné, ale výměna vypadá na pěknou pakárnu. Raději bych si to nechal někde udělat než se s tím patlat doma.