Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Displej rádia E39 jak opravit????
-
- Klubové ID: 1836
Neviem ci nebude lacnejsie zohnat nove radio. Tie opravy robi par firiem, ale kostuje to hodne. V nemecku to opravuju bezne, ale to by si im musel radio posielat a to by sa zas predrazilo na postovnom. No hovorim o pixeloch, ktore displej nezobrazuje, nie o rozbitom displeji. Ak je rozbity, tak len splasit nefunkcne radio s dobrym a vymenit.
-
Jo, stejnej problém.. To rádio je navíc na 2 věci.. Nevíte někdo jak vyřešit ovládat palubního PC po montáži zcela jiného rádia (ne od BMW)??Mně totiž bohužel nechybí jen pár kostiček, ale text je kvůli obrovskýmu počtu vadnejch bodů naprosto nečitelnej a stejně bych chtěl místo toho všeho dát obrazovku. Displej v budíkách je na tom líp, ale taky bída.. Nějaký rady, zkuešnosti?
-
- Klubové ID: 1836
Displej v budikoch blbol aj mne, to som si dal spravit v DE a je to uz ok. Ja osobne by som sa pokusil to radio rozobrat a displej opravit, vsak nemas uz co dojebat, ked ti to raz neide.... Na budiky by som si mozno aj trufol, kedze som to videl ako sa to robi, ale radio som este rozobrane nemal.... Tipujem, ze to nebude az tak hrozne... Je to len v tom, ze vodiaca folia nedolirha poriadne na kontakty.
-