Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pocukavani auta e-34 2,5 td

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
flexible

#1 Příspěvek od flexible »

Mam e-34 td.V posledni dobe se mi neco nezda.Kdyz se rozjedu, preradim na dvojku ,tak mi auto tak nejak zacuka..trosku to udela i na trojku ,pak uz ne.A kdyz jedu mestem jen tak na ctvrt plynu,tak mi to taky takhle pocukava.No a kdyz mam auto zahrate po delsi jizde,tak se mi roztrese i na volnobeh,ne nejak silene ale trese se .Samozrejme ze to nedela vzdy,ale je to dost casto,a pomalu ale jiste me to zacina srat...Absolutne nevim cim to muze byt...spojka nova,rozvody nove....,ze by vstriky?Nebo nejaka kravina?Nemate nekdo zkusenost?Dik....
rosi

#2 Příspěvek od rosi »

podávací pumpa
flexible

#3 Příspěvek od flexible »

rosi píše:podávací pumpa
A ta je kde?
BMWHonza

#4 Příspěvek od BMWHonza »

Je v nádrži, dostaneš se k ní v poho přez kufr.
Ale měl jsme podobný problém, řekl bych že podávací čerpadlo to nebude, ostatně bez problémů si ho vyzkoušíš.
U mě to dělalo ( přesně jak píšeš ) pocukávání za jízdy, špatná nafta,nejspíš voda....... nalil jsem do nádrže nějakej čistící sajrajt, najezdil 100km a vyměnil filtr paliva. Zlepšení jsem pozoroval každý kilometr.

Neříkám že to bude tím co píšu, ale je to to ta nejlepší varianta kterou začít, může to mít hodně příčin, ( podávací čerpadlo, vstřikovací čerpadlo, vstřiky atd....
flexible

#5 Příspěvek od flexible »

BMWHonza píše:Je v nádrži, dostaneš se k ní v poho přez kufr.
Ale měl jsme podobný problém, řekl bych že podávací čerpadlo to nebude, ostatně bez problémů si ho vyzkoušíš.
U mě to dělalo ( přesně jak píšeš ) pocukávání za jízdy, špatná nafta,nejspíš voda....... nalil jsem do nádrže nějakej čistící sajrajt, najezdil 100km a vyměnil filtr paliva. Zlepšení jsem pozoroval každý kilometr.

Neříkám že to bude tím co píšu, ale je to to ta nejlepší varianta kterou začít, může to mít hodně příčin, ( podávací čerpadlo, vstřikovací čerpadlo, vstřiky atd....
Ok zacnu tim....co jsi tam nalil za sracku...myslim tu na to cisteni?
rosi

#6 Příspěvek od rosi »

podávací pumpa je pod autem v místě řidiče,ale to sám nezjistíš jestli je dobrá.musíš jet na diagnostiku ,aby ti zjistili tlaky.mě dávala málo nafty ,proto mě auto cukalo,vyměnil jsem jí a paráda.Stálo mě to celý i s diagnostikou 9 litříků.
Odpovědět