Mam problem s otrikovacema u e34
Kdyz naleju do nadoby na ostrikovace okna, tak to funguje a pak se to nejak precerpa do ty na svetla a tam to pak zacne pretejkat ven....
Nevite nekdo cim to muze bejt ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34, preteka ostrik svetel
to se mě už taky stalo až jsem nakonec přišel na to že to dělají trysky na kapotě,ty totiž mají zabudovaný maličkatý elektromagnetický ventylek a ten přepíná dírky podle toho co zmáčkneš(intenzivní mytí+ostřik světel,nebo klasické mytí)vpodstatě jestli si na to doře vzpomínám ti jdou ke každé trysce dvě hadičky.Když je některá z těch trysek špatná vpodstatě její ventylek tak ta kapalina jednou hadičkou proudí jako by měla téct ven ale zase se vrací zpátky tou druhou hadicí no a to ti právě plní tu nádobku.ČUS 

no já nevím,ale já měl na E39 stejný problém a bylo to tím že mi nechodil přepadový ventil u velké nádržky v podběhu.Protože jsem měl svedený svod od šíbru (přepad vody) co nateče k šíbru.Tak to šlo do této nádržky a ta měla přepad ven.Takže za deště se mi to naplní.Zkus to vypozorovat,protože by jsi se musel hodně napoužívat intenzivního mytí.
podle tvrzení Mr. Hadice

U čeho se ti to stalo (model) o tomhle slyším teda prvně a abych řekl pravdu tak tomu ani nevěřim, nespletl sis spíš ty kabely co vedou do trysek, co vím tak jsou na vyhřívání.hadice píše:to se mě už taky stalo až jsem nakonec přišel na to že to dělají trysky na kapotě,ty totiž mají zabudovaný maličkatý elektromagnetický ventylek a ten přepíná dírky podle toho co zmáčkneš(intenzivní mytí+ostřik světel,nebo klasické mytí)vpodstatě jestli si na to doře vzpomínám ti jdou ke každé trysce dvě hadičky.Když je některá z těch trysek špatná vpodstatě její ventylek tak ta kapalina jednou hadičkou proudí jako by měla téct ven ale zase se vrací zpátky tou druhou hadicí no a to ti právě plní tu nádobku.ČUS
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ties ostrek svetiel a je to tak ze ked lejes do velkej tak to automatycky tecie aj do tej spodnejsej , musis dat doli naraznik aby si vydel na tu nadobku a zistil odkial to tecie najskor to bude gumicka medzi nadobkou a motorcekom alebo volna hadicka na motorceku a v tom horsom pripade ulomene vyustenie z motorceka vtedy to tecie ak som tvoj problem dobre pochopil
dvě hadice tram vedou o tom žádná ale jedna je od čerpadla ostřikovače s normální směsí a druhá od druhého čerpadla které je v nádobce intenzivního čištění, a kabely co vedou do ostřikovačů = viz návod k obsluze - vyhřívané trysky ostřikovačů okna. Co se týče nádob na obyč. čistící kapalinu tak jsou 2 (u e32) a to horní a dolní, do horní se lije směs a v její spodní části je rychlospojka a do té je zapojena hadice která doplňuje vodu do spodní nádrže, ze spodní nádrže jde ještě jedna hadice která končí v horní nádobě u jejího vršku a slouží k odvzdušnění spodní nádrže. Ve spodní nádrži je "vysokotlaké" čerpadlo pro ostřik světel a mlhovek, z čerpadla jdou hadice do T kusů které zároveň fungují jako zpětné ventily a potom to vede do trysek. Takže závada může být kdekoliv po cestě.