Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Surne!! e39 520i 1998__(opravené - zle zacvaknuté čerpadlo)
-
Zdravim, ludia stal sa mi taky problem mal som vytiahnute palivove cerpadlo a ten kto to uz robil vie ze treba vytiahnut najprv plavak. Len kym som to cerpadlo nasiel musel som otvorit oba otvory co su pod sedackami a v obidvoch su plavaky. No a pricina je taka ze pravdepodobne som ich naprd osadil lebo mam milimeter nad reservu a uz mi nenataha cerpadlo. Vie niekto zohnat nejaku schemu alebo nieco podla coho by som to tam dal? A nemoze to byt aj ze je nejako cerpadlo naprd osadene? Ale tomu moc neverim lebo to tam islo jednoducho. 

-
Cerpadlo by malo byt osadene good lebo sa mi zda ze to tam zacvaklo skor si myslim ze tie plavaky to budu. Neviem ci som ich spravne osadil. Plavak som ponoril do nadrze a tu karamelovu tycku s tou strunou som postavil to toho kruzka co bol na spodu vedla cerpadla. Len neviem ako je na tom ta druha strana 

http://bmwfans.info/original/E38/Lim/72 ... l-16_0194/
tak takhle je to na e38mě.Nevím,jak jsi to tam založil,ale ten plavák (na obr č 2 se zasouvá do toho plíšku co je na tom krytu s kontaktama.je tam plíšek co jde kolmo do nádrže a je v něm kostičková díra(na něj zasuneš ten plavák s tím trimrem).Nevím,jestli jsem ti dobře rozuměl,ale v 1 příspěvku píšeš,že máš milimeter nad rezervou a palivo nejspíš nikde.Jestli je to tak,tak bys měl vědet kolik si tam měl paliva před demontáži a hlavně by si ho vyděl,když si to rozdělal.Mrkni ještě jednou na osazení toho čerpadla.Nejspíš bude jenom špatně založené.Protože,kdyby byl plavák klidně i vyndanej,tak čerpadlo (když je správně osazené) palivo načerpá.Mrkni se jestli si čerpadlo nevyndal i s toho plastu co je na obr jako 1.Buď máš vycvaklí čerpadlo už z toho černýho plastu a nebo jak je na obrázku jako celek (i s tím plastem) je špatně zacvaklý od na samotný nádrže.Jinak si nedokážu vysvětlit příčinu.Kdyby si špatně dal plavák a čerpadlo založil dobře,tak pokavaď máš v nádrži aspon 2 litry,měl bys normálně nastartovat.2 litry by meli stačit.Pořádně si to tam nasvit a uvidíš.Nejlíp bodovým diodovým světlem.

tak takhle je to na e38mě.Nevím,jak jsi to tam založil,ale ten plavák (na obr č 2 se zasouvá do toho plíšku co je na tom krytu s kontaktama.je tam plíšek co jde kolmo do nádrže a je v něm kostičková díra(na něj zasuneš ten plavák s tím trimrem).Nevím,jestli jsem ti dobře rozuměl,ale v 1 příspěvku píšeš,že máš milimeter nad rezervou a palivo nejspíš nikde.Jestli je to tak,tak bys měl vědet kolik si tam měl paliva před demontáži a hlavně by si ho vyděl,když si to rozdělal.Mrkni ještě jednou na osazení toho čerpadla.Nejspíš bude jenom špatně založené.Protože,kdyby byl plavák klidně i vyndanej,tak čerpadlo (když je správně osazené) palivo načerpá.Mrkni se jestli si čerpadlo nevyndal i s toho plastu co je na obr jako 1.Buď máš vycvaklí čerpadlo už z toho černýho plastu a nebo jak je na obrázku jako celek (i s tím plastem) je špatně zacvaklý od na samotný nádrže.Jinak si nedokážu vysvětlit příčinu.Kdyby si špatně dal plavák a čerpadlo založil dobře,tak pokavaď máš v nádrži aspon 2 litry,měl bys normálně nastartovat.2 litry by meli stačit.Pořádně si to tam nasvit a uvidíš.Nejlíp bodovým diodovým světlem.

-
Co sa tyka toho paliva tak neviem kolko je tam skutocnosti pretoze ked som mal vonku cerpadlo a zlozil som ho tak vsetko sa mi zdalo ok
siel som na fuelku natankovat. potom ked sme sli s chaty tak mi po ceste dosiel benzin
este stastie ze na blizku bola dalsia fuelka. tak a zajtra to idem pozriet inak ten obrazok mi dost pomoze ze si sa poznazil a nieco take mi nasiel len ten plavak na tom obrazku sa mi moc nepozdava neviem preco. ja mam ten moj pofoteny len neviem ako sa to sem dava ... posli mi mailovu adresu v SP ti to poslem 

-
-